Super!! Ciesze sie ze choc 1 bedzie 166 !! bo najbardziej mi zalezy na zobaczeniu tego modelu z bliska i porozmawianiu z wlascicielem a takze mam nadzieje ze dostarczeniu wrazen z krotkiej przejazdzki pozdrawiam !! A bedziesz na miejscu czekal ? czy jak ? o 10 na parkingu kolo cpn Carefur ?
Flagowe auto będzie eheh naszczęscie paczka dotarła dzis do mnie i flaga bedzie..tylko przy tej pogodzie to zdaje mi sie że się szybko czarna zrobi...
ahhha i z jaką prędkoscią nalezy jechac co by jej nie zwiało hehe
nio ja bede z Rysiem jechał....aparata bede miał popstrykam pare fotek..ale bateria zapewne za długo nien potrzyma..badziewie ehhe...
Pozdrawiami do jutra
Ja tez biore foto tylko slaby jest i 2 zestawy akumulatorkow jak by co ... a to po drodze czy musimy zjezdzac na Goleniow, bo ja jestem tam czesto to ogarniam ulice itd
dajcie znac jak wrocicie....
p.s.
widzialem was na rondzie akademickim....jak juz sie wyjezdza ze Szczecina...tam wlasnie mam kiosk..kolo cpn-u shella....ale cos Was malo jechalo..tylko 3 Belle...?
Ech... żałuję że nie pojechałem, ale nie mogłem - zdrowie Belli ważniejsze niestety
A była może na spocie ciemnozielona 166? Widziałem dziś taką - stała w Sz-nie na światłach za srebrną 156. Myślałem że to może ludzie od nas jadą...
Sympatycznie Sympatycznie pozdrowka dla tych z ktorymi sie nie pozegnalem ale musialem troszke szybciej spadac
Ogolem calkiem symaptycznie pozatym ze lekko przeciekalem po drodze P (pogoda rewelka : D )
Bylo super , pomimo brzydkiej pogody, pozniej deszcz sie nawet przestraszyl !! Atmosfera bardzo sympatyczna, milo bylo was poznac i oby wiecej takich spotkan !! Dzieki Przemek za przejazdzke (dotrzymanie slowa)!! i reszcie z ktorymi mialem miejsce jechac na miejscu pasazera
Przemek K napisał/a:
Krótki filmik
fajny !! szkoda ze nie bylo kamer Pozdrawiam wszystkich !! Super zdjecia !!
no i ogladajac filmik az zal sciska 4 litery....ale coz sila wyzsza nie pozwolila....
ale mowie Wam....nastepny zlot jaki bedzie...kiedykolwiek(oby jak najszybciej )...bede na 1000000000000000000000%
tak mi też.... tylko że życie czasami zaskakuje, tak jak mnei tym razem i nauczka że niczego eni można być pewnym jednak obiecuje ze na następny spot zrobie wszystko żeby przyjechać ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum