Z Koszalina jadą 3 Alfy. Bierzemy tez grill. Jednak proszę aby w miarę możliwości zaopatrzyć się w kiełbaski, ketchup/musztardę i chelebk(tudzież bułkę)
nie no ja już nawet nie czytam tego bo mnie trafia coś w sumie podałem temat na miejsce chętnei bym poprowadził kolumne ze szczecina I NIE MOGĘ JECHAĆ zaraz coś mnie trafi ....
Ostatnio zmieniony przez pikero 2007-11-29, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-29, 22:57
pikero napisał/a:
a nie dośc że sie nie wyrobie z autem to jeszce ważne sprawy rodzinne wyszły
przykro mi , i zycze poukladania spraw z samochodem jak i rodzinnych, no i mam nadzieje ze to nie bedzie 1 i ostatni zlot tylko beda organizowane co jakis czas
rysiu145 napisał/a:
a bede i naladuje w swoja 145 tyle opon ile wlezie
!!
psikszczecin napisał/a:
wezme 3 pacholki
super chlopaki !! tak3mac !!
Majkel napisał/a:
miarę możliwości zaopatrzyć się w kiełbaski, ketchup/musztardę i chelebk
to sprawa oczywista , do tego kawa i herbata w termosy !!
A jeszcze jedno miala byc flaga kto mial ja miec ??
Piotr34 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-29, 23:06
witajcie wszyscy Alfomaniacy....
z przykroscia ja i moja rodzinka zawiadamiamy iz nie znajdziemy sie na tym zlocie...są dwa powody....
moja córcia ma straszna wysypke...w sumie smarujemy ją i schodzi powoli...ale drugi powód jest nie do przeskoczenia....
a mianowicie....zatrzymuje Nas brak finansów...tzn...
taki wyjazd to okolo 300,bo wiadomo...paliwo to okolo 250,00 a i zakupy trzeba zrobic....
a niestety...mam kiosk ktory pochlania wszelakie oszczednosci....
Nasza Bella sprawuje sie nalezycie....i nic jej nie dolega...i gdyby nie te dwa powody to byli bysmy cialami i silnikiem z Wami...a tak to pozostaje Nam byc tylko duchem na tym zlocie...
żal sciska serducha Nam...ale nie damy rady...
no i nie bedzie flagowej przedstawicielki rodu...buuuuuuu
jestesmy sami wqrzeni...ale nic nam to nie da...poprostu byc moze ze zalapiemy sie na nastepne spotkanko....
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-29, 23:39
Ehhh Piotrze szkoda ale my to chyba przy okazji sie umowimy zeby pogadac ... Pozdrawiam i zycze malej szybkiego powrotu do zdrowia !!
Chcialbym wiedziec ile nas teraz bedzie , pozwole sobie nas policzyc z poprzednich postow kto sie zglaszal : Rysiu 145, KUBAS ,psikszczecin, z Koszalina beda 3 , ufty - Goleniów, Tuti - Dziwnowek , Leny jak Twoje wspomaganie ?? elefau, adamo, AR Dave , Przemek K , duda1989, Kaka, prosze o ostateczne potwierdzenia przybycia na zlot!! jak kogos pominalem to przepraszam i prosze sie dopisywac !! KUBAS ktos potwierdzil Twoje zaproszenia ???
Jak Piotr34 nie jedzie , to czy ktos moze wziasc aparaty , lub kamere ? i co z ta flaga ??
Ostatnio zmieniony przez Silver156 2007-11-29, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-30, 01:04
Pewnych Alfistow wraz z samochodami ktorzy sie zjawia jest 9!! tylko 9 mam nadzieje ze pogoda dopisze bo jak bedzie lac od rana to chyba odpuszczamy ? szkoda ze nas tak malo bedzie
Jak Piotr34 nie jedzie , to czy ktos moze wziasc aparaty , lub kamere ? i co z ta flaga ??
aparat wezme, sasiada z kamera mam nadzieje tez - dzisiaj go spytam. flagi nie mam, ale za to dostalem przez pomylke 1 smycz za duzo - zamawial ktos u wery smycz i jeszcze nie dostal?
Wsumie te osoby co pisały posty to dały mi tez odpowiedz o swej obecnosci...
mnie trza niestety ale licxzyc jako osobe ...bo wiecie że niestety ale rozbiem alfe...
mam nadzieje że mój kuzynek poleci z nami swoja 145 jak bedzie miał kasiore bo w tygodniu odebrał od Mozgi auto i troszke kasiorki poszło..
flage miałem ja miec bo zamówiłem ale niestety sie jej chyba nie odczekam..prosiłem o szybką wysyłke ze wzgledu na zlot..nioale to chyba nic nie dało..zobaczymy jeszcze dzis....
Pozdrawiam:):)
Nawet jeśli będzie padać lekko to powinniśmy się spotkać i doprowadzić zlot do skutku.
Najwyżej aura spowoduje, że spot nie potrwa za długo, ale powinniśmy robić wszystko, żeby wypaliło. Co więcej mamy już prawie grudzień więc super pogody nie ma co się spodziewać.
Mam nadzieje, że ekipa się nie wykruszy i spotkanie będzie fajne. Do jutra panowie !
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 232 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2007-11-30, 10:32
Ja tam jestem dobrej myśli. Myjnie mam juz umówiona potem ręczne pastowanko i autko gotowe. Aha jeszcze tylko wizyta u diagnosty w celu stwierdzenia stanu zawieszenia aby być pewnym że jak sobie poszaleje to na lawecie nie wrócę
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Ostatnio zmieniony przez ufty 2007-11-30, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-30, 18:29
Ok no ja tez mialem myc , woskowac wlasnorecznie no ale pogoda nie sprzyja temu a mialem tak odpicowac ahh.. jedynie w srodku troszke ogarne ... no to w takim razie do zobaczenia jutro o 10:00 na Parkingu Carefur przy cpn Carefur!!
Tuti napisał/a:
chyba moja bedzie najbrudniejsza
nie prawda moja brudniejsza bedzie no chyba ze rano bedzie jakos slonecznie to szybka myjnia bedzie
leny [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-30, 20:15
No Pany Ja ze swoją 3.0 V6 melduje przybycie.Wspomaganie zrobione,chłopaki z Autogryfu staneli na wysokości zadania.Nie panikujcie będzie naprawdze fajnie.Ktoś pisał o smyczy???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum