Powitać . Mam orgialne alusy 15'' od 147 do renowacji. Znacie kogoś dobrego i godnego polecenia . Gościo w Człuchowie na wieżdzie po lewej stronie robi za ..... 130.00 na gorąco. Słyszałem , że mozna za 70 do 100. Pozdro .
ps
Apropo warsztatów uwaga na salon w Słupsku bo was obskubią - pytać się w innych o cenę i dopiero robić .
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 232 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-07-28, 08:53
KAKA napisał/a:
Powitać . Mam orgialne alusy 15'' od 147 do renowacji. Znacie kogoś dobrego i godnego polecenia . Gościo w Człuchowie na wieżdzie po lewej stronie robi za ..... 130.00 na gorąco. Słyszałem , że mozna za 70 do 100. Pozdro .
ps
Apropo warsztatów uwaga na salon w Słupsku bo was obskubią - pytać się w innych o cenę i dopiero robić .
zobaczcie koledzy kto to już NIUNIOM pomyka nawet taka KULKA "mając 14 wiosen" ho ho. Jak ta młodzież nam szybko dorasta.hihi,
Nono niech się nie gniewa to było tak na niby
Heh Kaka ja nie zajmuje sie naprawa felg Laczki i srebra kupuje nowe - zycie moje i moich maluczkich jest najwazniejsze - a to co TY robisz - to sa pozorne oszczednosci.....
W zwiazku z tym nie wiem kto zajmuje sie takimi uslugami - dosc duzy warsztat z felami i oponami masz na ul. Morskiej - dokladnie na przeciw serwisu fiata i alfy - po drugiej stronie - wjazd jak do hurtowni zabawek.
Pozdro
_________________ P I E K I E L N I C A
Ostatnio zmieniony przez RUDA 2008-08-02, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
No do mojej AR 2,5 nikt sie nie chcial podjac wymiany komletu rozrzadu.z pompa wodna.dopiero ugadalem jednego mechanika z Polmozbytu z Bialowieskiej..ale mam duzo do zyczenia..
Proźba- gdzie w Szczecinie moge podjechać w celu podłączenie pod komputer swojej alfy 156 2.0 t.s. chcałbym profilaktycznie sprawdzic czy wszystko ok. prosze tylko o sprawdzone warsztaty mające odpowiedni sprzęt, dzięki
Nie wiem jak z cenami ale podłaczyć pod komputer napewno możesz u mozgi na wrocławskiej albo na mieszka w autogryfie. Nie pamietam na 100 % ale na chmielewskiego chyba tez można.
Witam!!!
Ja właśnie oddałem w ręce mechaników Mozgi moją Belle (niestety kompletny remont silnika mnie czeka panewki wywaliło mi w kosmos)...jak będe jakoś przy okazji to się mogę zapytać o podłączenie pod komputer!!I tak przy okazji polecam ten warsztat...jak dotej pory wszsystko co mi robili było ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum