W tym temacie koledzy i koleżanki będziemy wpisywac kto kogo gdzie widział itd itd itd ...
bo troszku za dużo porobiło sie tych tematów o tytule.... kto?....
zaraz całą stronke będziemy mieli tego...
Ja wczoraj byłem w opolu po nową niunie i na jeździe próbnej widziałem 146 na naszych klubowych ramkach
A w czwartek na trasie DK1 jadąc z bratem mielismy przyjemność zobaczyc BMW e39 także na klubowych ramkach widać coraz więcej zrzeszonych alfaholików
_________________ Alfa Romeo: sportowe serce, ogromna witalność, dźwięk silnika, elegancja kształtów i włoski design.
Ostatnio zmieniony przez QBA 2008-05-03, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
To druken machen ulotken i ..co dla ułatwienia trza jakies kamienie poprzyczepiac do nich i rzucac w strone przejezdzającej alfy...
QBA ale bejca na naszych podkładkach...hmm to cos nowego hehe
a to pewnie bimski jechał, nasz klubowicz w granatowej bejcy a ulotki chyba będę robić w formacie a4, bo ostatnio kobiecie do 156 SW wsadziłem, to jak wróciła z zakupów to wsiadła i odjechała, nie zauważyła nawet że za wycieraczką coś jej się majta
Ja wczoraj byłem w opolu po nową niunie i na jeździe próbnej widziałem 146 na naszych klubowych ramkach
A w czwartek na trasie DK1 jadąc z bratem mielismy przyjemność zobaczyc BMW e39 także na klubowych ramkach widać coraz więcej zrzeszonych alfaholików
jechaliśmy razem pozdrawiam szarą 145 i bejce z ramkami klubowymi
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
marcin80, odwiedziłam dziś rzeczony rynek na Pogodnie, ba!, nawet zaparkowałam w tym samym miejscu (no, prawie, ale tym razem prosto ) i wypatrywałam kogoś, kto się czai z ulotką klubu, ale.... Cię nie wypatrzyłam Szło nawet dwóch umundurowanych, ale pomyślałam, że pomimo iż istnieją podejrzenia, że nie ma Kulki, to jednak marne szanse, żebyś Ty był w dwóch osobach I to różnych!
Tak więc obwieszczam - nie widziałam marcina80 w okolicach jego zamieszkania
a ja już drugi dzien z rzędu widze piękną 147 na szczecinskich numerkach która prowadzi jakas urocza Pani... a widuje ją w centrum gryfina... mijamy sie...
doznałem lekkiego szoku dzis...
w zdrojach widziałem nową czerwoną Brerre i jadącą za nia zaraz 159 taką brązowa... 159 napweno była na warszawskich numerach ale Brera niewiem. jakis klijenci prowadzili....
Ha.. a ja dzisiaj w warsztacie na Chmielewskiego mogłem podziwiać czarną Brerę .Po prostu oniemiałem i niech sobie mówią co tam chcą to najpiękniejszy samochód na świecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum