Rosik Bingo!!!! Trafiłeś - przed pierwszą to ja się snułam przez Bohaterów i podziwiałam pięknie zastawiony prawy pas A czemuż nie rzuciłeś we mnie ulotką??? Zawsze to byłby jakiś pretekst do piwka, a tak po powrocie musiałam sączyć sama
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-06-22, 20:07
Hehehe no właśnie przez ten prawy pas nie mogliśmy Cie z kolegą wyprzedzić i do samego końca nie wiedziałem czy to Ty czy nie Ty Ale teraz sie wydało. ZOSTAŁAŚ NAMIERZONA
Trzeba było zamachać ulotką, flagą czy ręką, to bym Wam zajechała drogę centralnie środkiem a nie tylko kawałkiem BTW - zastanawiało mnie czy kierowca, któremu zajechałam drogę klnie głośno czy po cichu - zdradzisz tajemnicę?
Przejazd przez dziurawą i poparkowaną Bohaterów rekompensuje Mickiewicza A następnym razem proszę zajechać mi drogę, wysiąść i przywitać się serdecznie O ile warunki na drodze będą oczywiście sprzyjały
Gratuluję Rosik zobaczenia czegoś niewidzialnego zwanego dalej Kulką, mi udało się Ją ująć na zdjęciu nr 54 w fotkach ze spotu i to też tak tylko przez przypadek.
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Czy Rosik miał być szansę widziany dzisiaj pod Castoramą na prawobrzeżu? Sam Rosik, Rosik- człowiek, nie Rosikwłaścicielalfy czy Rosikwsamochodziekolegi...
hi hi widzieliśmy i byliśmy widziani przez siebie.
Witam na forum, Robi sie nas coraz więcej
A dziś widziałem i wymieniłem kilka słów na CB z właścicielem czarno-bordowej ze srebrnym trybalem 146. Zapraszam kolego do zalogowania się, wiem co chciałbś Kubusiu powiedzieć kolega ze 146 jest od Ciebie
Dzis 27.06 piatek w Koszalinie na ul. Krzywoustego - na tylach banku Millenium stala zaparkowana czarna 156 ZK36.... w ramkach stacji diagnostycznej Kretomino. W srode koło biedronki na morskiej wieczorkiem kolo 17.30 czarna 146 - ZKO - nie wiem jakie ramki deszcz lal
_________________ P I E K I E L N I C A
Właścicielka czarnej AR33 na nr ZS.... widzianej w dniu wczorajszym tj. piątek w puźnych godzinach popołudniowych, podążająca od Bramy Portowej w kierunku prawobrzeża proszona jest o pilne zalogowanie się na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum