a ja dzis widziałem znów tą srebrną strzałe.. AR 75 ten dzwięk tego silnika powala na kolana.. nie machałem bo leciałem ciężarówką wiec i tak by mnie nie widział a tak szybko leciałem ze nikt mnie nie widział by heee
Jezzzzzzu ile sie tych Alfetek namnożyło w Szczecinie- normalnie w szoku byłem dzisiaj. Wiekszość jednak niekumata
Tak czy inaczej: pozdrawiam kierownika ślicznej ciemno niebieskiej 156 na rejstracjach PO...... pomachane i odmachane moze gdzieś się ukrywa na forum
Potem w drodze powrotnej przed Gryfinem wymiana pozdrowień z AR 156 SW na blachach ZGR....
Czyżby coraz więcej zarażonych wirusem??
PS: Który z was przyznać sie posiada czerwoną 156 z przednim zderzakiem od GTA? No przyznać się . Widziałem, goniłem, ale skręcił nie po mojej myśli i się rozjechaliśmy...
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
To prawda po szczecinie jeździ tyle AR że niemożna się kijem odgonić a na forum jest nas garstka, ale walczymy z tą znieczulicą - poprostu ulotkujemy je, ale niestety niewiadomo czemu mało kto się odzywa
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
A mi sie wydaje że jechałem w sobote za marcina80 alfą od turzynu do wyjazdu na słoneczne Nie znam niestety osobiście więc tylko przypuszczam bo przeczytałem na naklejce . Pora wybrać sie na jakiegoś spota!
andrzew jechałeś dokładnie za mną i mijaliśmy ładniusią spajderkę na estakadzie, jadąc tak przed tobą zastanawiałem się czy ten ktoś jest na forum i już wiem że jest. No to mam nadzieję że na następnym spociku się pojawisz
ul. Sikorskiego - przy zlikwidowanej stacji... stoi czerwona AR 155 z flaga polski... czyżby to alfa KULKI...
No nie, tym razem znowu nie moja, ale kręgi wokół mojej Alfy się zacieśniają
Podpowiem - moja nie ma flagi
BTW - mam wrażenie, że w Szczecinie w ostatnim czasie przybyło kierowniczek Alf Romeo - większość tych pięknych samochodów, które mijam, ma panie za kierownicą. O pozdrowieniu się na drodze nie ma mowy - za blisko głowa lusterka
ja wczoraj scigałem sie z ciemną 156 1.6 TS.. Pozdrawiam Pana.... dziwne ze zgasły mu swiatla nagle..
czerwoną 155 widziałem ona jest do sprzedania na pyrzyckich blachach...
ja wczoraj scigałem sie z ciemną 156 1.6 TS.. Pozdrawiam Pana.... dziwne ze zgasły mu swiatla nagle..
czerwoną 155 widziałem ona jest do sprzedania na pyrzyckich blachach...
Ta ciemna 156 to moja. Również pozdrawiam. Co do świateł to widze problem powrócił. Chyba gdzieś musza kable niestykac bo kiedys tak juz mialem ale potem wszystko wróciło do normy ale widze że znówe to samo. Musze sie tym zająć. Dzięki za info.
Ps. Sciganie to raczej nie było. Kulturalna jazda po mieście raczej. Poza tym w prawdziwym ściganiu szans bym nie miał
Ostatnio zmieniony przez andrzew 2008-06-12, 07:56, w całości zmieniany 1 raz
Hehehehehe andrzew Ty nawet nie wiedziałeś że Kubas się z Tobą ścigał, Ty jechałeś delikatnie, a on cisnął swojego muła
Kubas wyreguluj ją bo chce się z Tobą pościgać
zwiezu napisał/a:
ktos tam w poblizu sie kreci...?;)
Mój szef tam mieszka, w domku naprzeciwko Twojej Belli
No wiedziałem Rosik że ty zaprzęgasz całe swoje bióro do pomocy i teraz wyszło szydło z worka że nawet Twój szef ma nasze ulotki i je rozdaje. My chcemy robić to osobiście z satysfakcją a ty idziesz na łatwiznę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum