widziana wczoraj w godzinach popołudniowych jasno zielona 147 na ZGRach jadąca w strone Gryfina z podkładkami IKARa....
codziennie z ranca widze jak jakas Pani sobie wlatuje czarną 147 do Gryfina..na ZSach ale niemam czasa aby ja zaczepic hehe
Wczoraj zaczepiłem pewną Panią w czarnej 146... u siebie na Cmentarzu Centralnym... Pani powiedziała, że nie jest zainteresowana... Jednym słowem dałem ciała... gdyż nie miałem ulotek forumowych grrr....
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
widziana wczoraj w godzinach popołudniowych jasno zielona 147 na ZGRach jadąca w strone Gryfina z podkładkami IKARa....
codziennie z ranca widze jak jakas Pani sobie wlatuje czarną 147 do Gryfina..na ZSach ale niemam czasa aby ja zaczepic hehe
Przyjezdna trza ją schaltować
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
>Kat B. za sobą :p:p
A ja dziś widziałam Rosika....:) ale nie w swojej pięknej belli tylko w autobusie linii B (zaszalał i teraz ma...:P), wysiadał na wyszka , był tak zajęty pisaniem esa że nawet mnie nie zauważył... pozdrawiam.
Model: Inny
Silnik: .
Rocznik: 1997
Wysłany: 2008-06-02, 12:51
dzisiaj tzn 2 czerwca ok godz 12, przez Ciechanów w stronę Płońska jechała piękna 156 (srebrna) 2,5 V6 na dużych kolach tablice W...... dalej nie pamiętam Jechałem za nią kawałek ale na rondzie skręciła na Płońsk...ja na Orlen. Na klapie (lewy dolny róg) miała jakąś naklejkę Alfy (czerwoną) czy to ktoś z Forum???
_________________ Bez Alfy ale też z pięknymi Włoszkami...
u Szwagrów hmmm
a co Wy kuzna chcecie od mojej instalacji lata jak ta lala ..musze swiece wymienic tylko ehhe...a pali umiarkowanie..ale dobra nie rubmy tu OT ;p....
Rosik musisz poprostu dogadać się ze mną i zrobimy te fotki tylko ze mój najbliższy wolny termin to piątek popołudniu bo wcześniej mam kurs i nocne strzelania i takie tam pierdoły MADE IN "MON"
A pozatym widziałem dzisiaj AR 156 SW po FL na skrzyżowaniu Mickiewicza i Poniatowskiego oczywiście uniosłem rękę w celu powitania i pozdrowienia i mój gest został odwzajemniony
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Ostatnio zmieniony przez marcin80 2008-06-03, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum