Majkel czy ja nie Ciebie widzialam dzis (28.06) ok 16 jak jechales srodmiejska w dol mignelam zdrowo, ale nie zauwazylam reakcji ? I w srode kolo biedronki na Morskiej?
_________________ P I E K I E L N I C A
Ja wróciłem z Torunia, po tygodniowej wycieczce, w piatek. Od tamtego czasu nie jezdzilem Alfą, tylko Lancią Dedrą zieloną. Jest w Koszalinie jeszcze jedna śliwkowa Alfa 146.... ale tylko moja jezdzi bez zderzaka z tyłu
Najczesniej mnie mozna spotkac na trasie miedzy Morską/Franciszkańską a Racławicką
Dzis z Koszalinie na skrzyzowaniu szczecinskiej z bohaterow warszawy mrugnęłam z całych sił do srebrnej GT i Alleluja - Pan odmachał i szeroko sie uśmięchnął. ALe mi sie ciepło na serduchu zrobiło.
Niestety z wrazenia nie spojrzałam na blachy ani na to czy ma ramy klubowe - pomimo tego, że my z bella nie mamy jeszcze.
Kultywujmy ten nasz zwyczaj. Nawet jesli 100 posiaczy baranow nie mrugnie - to jak jeden alfista odmachnie to az chce sie życ
_________________ P I E K I E L N I C A
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Marcin80, to dobrze, że wyciągasz wnioski i po moich drzwiach zmieniłeś ryneczek Pogodno na ryneczek Zawadzkiego
BTW - czyja czarna 155 na szczecińskich blachach z anteną CB już drugi raz widziana była przeze mnie pod Zamkiem Książąt Pomorskich Ktokolwiek zacz - pozdrawiam
ja jkezdze po miescie tym preszingiem niemieckim i nontoper cos widze hehe...
dzis na przykład 2x 159 wylot z miasta struga i gdzies okolice południowej 1x 159SW tez wylot z miasta 2xBrerra jedna na 26 kwietnia a dróga czarnulka sliczna ..nie pamietam hehe 156 ile widziałem to juz nie bede wspominał...
Ja akurat ciągle spotykam Alfę 156 czarną z silnikiem 2.0 TS na Kamieńskich tablicach Może ktoś ją zakupił po już po raz 10 ją widzę jak robi zakupy u nas w Intermarschu
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
A ja wczoraj widziałem piękną czerwoną 75, stała pod moim płotem ludzie jak przechodzili to aż sie zatrzymywali, a samochody przyhamowywały. Takie małe miasteczko a już tyle alf, że na palcach nie policzę ;D
_________________ Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
Kogo to ja ostatnio namówiłem na zalogowanie się na naszym forum??? No kogo??? Była to czerwona 146, a rozmowę przeprowadzaliśmy na swiatełkach na Bramie Portowej w kierunku mostu Długiego, oczywiście przy otwartych oknach
Pozdrawiam właściciela
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum