Temat o tym.... że jak się ma alfę, to się człowiek szwęda. Pojechane w miejsca, w które trzeba, załatwione, co było do załatwienia... i przychodzi czas na przejażdżkę. Jako że jesteśmy z tej samej okolicy, jestem ciekawa na jakich drogach/trasach spalacie swoje oktany, co jest na końcu drogi, albo kogo/co można tam spatkać?
Dacie z siebie wyciągnąć takie zwierzenia?
Pozdr.
pewnie - więc tak scigam się zawsze na wojska przy bylym kosmosie w kierunku sprzymierzonych na taczaka i 26 kwietnia tam jest najlepiej a i czasami na piastow i mieszka i na niepodległości jeżeli chodzi o szybką jazdę po zakrętach to wybieram zawsze drogę do polic przez siedlice adrenalina - rozwala .... a tak na spokojnie to jeżdżę gdzie mnie koła poniosą ....
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-13, 22:57
gdziekolwiek jadę u mnie jest prosta zasada: jak drogi są w miarę puste - tak że się miło jeździ a nie stoi w korkach - to zamiast jechać z punktu A do punktu B, jadę z punktu A do punktu C, przez punkt X, zahaczając przez punkty Y i Z, przejeżdzam w pobliżu punktu D, rozpędzam się przy punkcie E i testuję hamulce na punkcie F i w koncu podjeżdżam z powrotem pod punkt A i jadę do punktu B
a jeśli chodzi o ulice to można mnie spotkać często w moich okolicach (Warszewo) i wszędzie tam gdzie ulice są w miarę gładkie
Nienawidzę placu sprzymierzonych Jedyny czas dla tego miejsca to późny wieczór/noc - w innym wypadku - niefajne miejsce! A taczaka (moja trasa ) kojarzyć mi się będzie z pościgiem cywilnego samochodu z niespodzianką w środku (bez przesady, nie taki ze mnie kozak, ale się zdarzyło ) i z pięknym, acz drogim zdjęciem z foto, kiedy ustawiono nowość na krzyżówce z derdowskiego Ale koła, póki okrągłe, niosą dalej
Pozdr.
_________________ Swoją drogą... アルファロメオ
plu5 [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-14, 11:20
taaaak.. Taczaka.. mhh moje rewiry.. A jesli juz mowa o jeżdżeniu bez celu.. to lubie szwedac sie (szybko) piastów od pl kosciuszki - mieszka 1 strone makro - to bardzo fajny odcinek - i dalej Europejska w strone gumieniec - drerdowskiego - taczaka lub 26 kwietnia - powiedzmy caly czas prosto i prosto az do granic miasta na prawobrzeżu Tak przy okazji.. mozna by kiedys poszwedac sie kilkoma alfami... co myslicie? pozdro
adamo Gość
Wysłany: 2008-03-14, 12:51
Szybkie przejadzki kierunek Stargard.... piekna drozka... nowo wyremontowana miodowa dla zakretow...
Preferuje styl jazdy kolegi Rosik'a...
Mnie można spotkać na trasie od mickiewicza przez poniatowskiego,26 kwietna,pl.kościuszki,brama portowa,most długi az do ronda w zdrojach i dalej w kierunku płoni i wielgowa a potem spowrotem tą samą trasą na pogodno,a jak mało to poznańską do podjuch na widok tam mała przerwa i dalej poznanska rondo studenckie czy jak ono sie nazywa, europejska i dalej na pogodno a jak jeszcze mało to gdzie koła poniosą
plu5 dzis o 18.00 będziemy obmyslac plan szwędania się hehe po miescie...
ja niestety ale w gryfinie niemam gdzie się szwedac..wszystkie drogi to na pamiec znam ... ja mam wiecej paliwa i totalne zanudzenie to wtedy się ruszam na szcecin.... a tram to gdzie juz mnie oczy poniosa ..
Rany, już sobie wyobraziłam jak Kubasa oczy niosą w lewo a tram skręca w prawo Albo jak Mu na zajezdni motorniczy zakłada baaardzo ciemne okulary
Kubas, wybacz, to tylko żart i skojarzenie, bo przecież dobrze wiemy, że jak masz
Ha! Spękał tak, że wolał sprzedać swoją alfę, niż stanąć w szranki z moją A ja tu już heble szykowałam, żeby w odpowiednim momencie zajechać mu drogę i z lekka przyhamować... Cóż...... Może kupi 155 od kolegi z klubu....... wtedy ja sp[zedam swoją
pewnie by przegrał bo jest taki cienki że nawet w niedziele o 8 rano wstać nie mógł
Kubas nie masz szans Kulka wstaje codziennie o 24 i wie ile jest odcinków mody na sukces ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum