a no nie ma - dlatego pytałam tych, którzy potrafią to pojąć - którędy się szwędają... - ale gdzie tam Tobie do naszych dróg....... żal by laczki kurzyć....
o czym Wy tu wogóle gadacie heheheh ;p ;p
ja bym sie poszwędał ale niemam czym jak narazie przynajmniej hehe
ale jak już zakupie to co mam zakupic to i Kulce dupsko skopie i Wam zapewne wkońcu też hehe
hmmm a moze jakis browarek w wekendzik gdzies ??
co Wy o tym sądzicie koledzy i koleżanki
no a kiedy ?? najlepiej w sobote tak wieczorkiem ;p
proponował bym Galaxxxy chyba najlepsze miejsce.. nio chyba że ktos by chciał mocniejsze jakies wrażenia to można zmienic lokal hehe
hi hi Kubas wkoncu puscił alfe i teraz mu tylko autobusy i tram zostają hiiiba jednak przyda sie ta sieciowka o ktorej niedawno byla mowa
Bez obrazy Kuba, a co ty teraz po pracy robisz bo wczesniej oddychales swierzym powietrzem zza szyby swojej Belli podczas "spacarku" po mieście a teraz pewnie ogladasz stare zdjecia z lezką w oku.
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Spoxx za tydzien lece po Alfe ...
puki co kożystam z tego że niemam auta hehe czyli wekendowe wypady na jakies Biby
ahhha Marcinie może będe miał do Ciebie interesa... bo trza by leciec do Koszalina za tydzien w niedziele...a pociagiem jakos nie ten teges...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum