tak jak w temacie...
Sobota godzinka 18.00 spotkanko alfaholików na Krematorium...
kto nie wie gdzie niech pyta...
mam nadziejeż ze i frekfencja i pogoda dopisze nam..
a noi przy okazji pochwale sie swoim nowym nabytkiem... bo niekórzy juz mnie męczą że chcą ją ujżec
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-07, 19:09
hehehe no super - pewnie pikero się stawi swoją też i będą już co najmniej dwie V-ki
to w razie czego ja już teraz mówię - nie ścigam się bo jakieś takie opony łyse mam... i w ogóle dużo mi paliwa pali... i w zasadzie to jestem za stary na ściganie
Rosik a kto powiedział że mamy sie scigac hehe
ja nie moge puki co bo musze dbac o silniczek a niedawno był robiony wiec niech sie powoli dociera...
Primo... mój półtysięczny post własnie pisze hehe
No kuba musze sie pochwalić że widziałem Twój nowy nabytek a nawet bylem przy zakupie jego i powiem tylko tyle TO JEST CUDO. Trzeba tu głównie pogratulować Majkelowi i Jego Tacie za doprowadzenie jej do takiego stanu Swoją obecność potwierdzam
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Ostatnio zmieniony przez marcin80 2008-04-07, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
O mały włos a od dzisiaj woziły by mnie autobusy i tramwaje , bo jak wszystkim wiadomo Belle mają pazur i dziś z niego korzystałem i gdyby ten pazurek nie był powstrzymywany przez ABS to przesuną bym "L" z pandy na swoją Bellę, przy okazji siedział w pandzie na tylnej kanapie. UUUUUFFFFFFFFFF było gorąco, naszczęście nikomi nic się nie stało-zabrakło kilku centymetrów, przyznaje się była by moja wina
O mały włos a od dzisiaj woziły by mnie autobusy i tramwaje
Dobrze, że to tylko teoria.... W razie czego ramka na bilet miesięczny czeka - i niech czeka aż spleśnieje - a parę centymetrów robi wielką różnicę... różwnież w odległości między samochodami.... ...szczególnie podczas hamowania!
Dlatego mówię, że dobrze, że to tylko teoria..... Wiem w czym rzecz, czasem trzeba takiego wstrząsu, żeby nieco spauzować - grunt, że nie jeździsz elką na tylnym siedzeniu - i dla Ciebie, i dla elki
Wysłany: 2008-04-09, 22:52
Tuti napisał/a:
nikt poza mna nie jedzie w ten dzien na wegry?
nie stać nas ale zobowiązujemy Cię do robienia fotek i filmików marcin80, znam to niemiłe uczucie... ostatnio tak na Krasinskiego hamowałem, tyle że w moim wypadku (tfu tfu, złe słowo!) ABS tylko popsuł sprawę bo kocie łby były i sunąłem jak po lodzie na szczęście zatrzymałem się na czas, ale adrenalinka skoczyła
Noramlnie niewytrzymie
Pnaowie i Panie trzymajmy sie co nieco tematu bo nam mały bajzelek zaraz sie tutaj zrobi
Oby ta pogoda dopisała w sobote...
ktos widział prognoze na sobote?....
bo jak cos to trza bedzie szybko z tamtąd uciekac na Galaxxy
Wysłany: 2008-04-10, 19:21
no pogoda tak średnio - 8 stopni i kropi
Ale ja tam prognozom nie wierzę. Zresztą nawet jak będzie lało to zrobimy jak mówisz - podręczymy zakupowiczów w Galaxy
Ja mam swoją maszynke na gaz
wiec jak cos to mał zrzuta i można leciec w pare masek..a noi zapewne Marcin też wkoncu by chcioał tam poleciec
a tym czasem do soboty...
Pogode mamy jak narazie do dupy
ale spocik i tak sie odbędzie ... najwyżej jak bedzie padac to sie zawiniemy i polecimy na Galaxy co by nasze włoszki za bardzo nie zmokły
No chyba nasze włoszki nie zmokna bo pogoda jest fajowa ciekawe tylko jak bedzie z frekwencją na krematorium ja juz wychodze bo najpierw rundka chonorowa po miescie a potem tam gdzie rzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum