Wysłany: 2008-04-22, 21:59 Spocik i Grill Sobota Godz.17.00
Po ostatnim spociku doszlismy do wniosku ze jednak przydał by sie jakis grill wkoncu ciepło sie zrobiło desczyk naszczęscie nas opuscił wiec i trza zacząc sezon grilowy
czyli spotykamy sie w sobote o godzinie 17.00 na Krematorium
Daniel cos tam sie deklarował że Grila przytarga więc reszta niech sie zaopatrzy w kiełbaski pieczywo itd itp... kto może to i może nawet piwko
mam nadzieje że frekfencja dopisze...a może i jeszcze wiecej autek wpadnie niż ostatnio
Przydałoby się więcej autek :) Choć nie powiem wtedy było nas dość sporo Grill musi wypalić , oby tylko pogoda dopisała :) Najlepiej taka jak teraz jest , cieplutkie słoneczko i w ogóle , przy takim czymś kiełbaski się lepiej piecze Pozdrawiam
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
Co ja mogę??? Marcin80 w każdym w miare aktualnym temacie .... Gdzie mnie Kulce... Ale zaraz przejrzę gazetę i podam coś lokalnie fajnego i egzotycznego
Daniel robota nie Gołota a pozatym wekend i trza odpocząć ale zrobisz jak uważasz, ja mam grila tylko że małego ale zawsze lepsze to niż nic więc wezmę
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Jeszcze nikt nie napisał To ja pierwszy: było zaje....scie , najadłem się na tydzień
Jutro zapodam foty i filmiki.
A tu coś na zaostrzenie apetytu:
http://pl.youtube.com/watch?v=71nH-fgFBdg
Święte słowa Rosik zlocik był bardzo udany...było dużooooo jedzienia że normalnie już miałem dosyc hehe było zabawnie i ogólnie fajnooo....
Oby częsciej takie spociki były i tak udane..ale co by wiecej naszych klubowiczów sie pojawiało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum