No spocik bardzo udany Mówiłem chłopaki , że nikt głodny nie pojedzie , jedzenia było fuul , picia też starczyło i pogoda dopisała Więcej takich spocików
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
Ja Ci Rosik dam gazownika ...
następnego grila można by zrobic gdzies nad jakims jeziorkiem czy cus w tym stylku hehe...
fakt reklama forum była jest i zawsze będzie hehe
http://marcin1krol.fotosik.pl/albumy/422851.html#e troszke pużno ale są zdjecia które ja robilem na grilu. Poprostu cierpiałem na brak czasu z powodu rozpoczęcia nowej pracy Pamietajcie że teraz ja bronię granic naszego kraju i mozecie spać spokojnie
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
nic specjalnego zwykłe zdjęcia a pozycja aparatu gdzieś tam podpatrzona na innych zdjeciach fotografików a cały efekt to tylko dzięki pogodzie i zachodzącemu słoneczku ja tylko nacisną guzik
10 zostaje tylko po to zeby znow zorganizowac cos takiego, a koszulke w paski miał własciciel 146 z anteną cb i naklejką na klapie alfaclub czyli ja mistrz i szef kuchni na ostatnim spocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum