Będę ale niestety tylko do16.30 bo potem mam jeszcze kupę zajęcia planowanego wcześniej, apropo to do której planujecie odpoczywać na Chociwelce
Pikero weź fotki , weznę lapa to się zgra
Ide przepłukać swoją piękną bo sie jakieś muchy poprzylepiały na szybie
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Jadzik zapoda wkrótce fotki..i Marcin tez
ja jestem wsciekły bo sobie nie pojezdziłem... Kur mac pusciła mi sruba mocująca silnik na jednej z poduszek i mało co silnika nie straciłem...i bóg wie czego jeszcze.. niewiem co to ma byc ale pierwszy raz spotkałem sie z takim czyms... niewiem czy Majkel po remoncie silnika zapomniał podokręcac sruby bo troszku dziwne ze od tak sobie nagle jedna nakrętka mi zgineła i narobiła troszku szkód....
A ja miałem być teściów Nissanem ale żona skończyła zajęcia dużo wcześniej w momencie wjazdu na autostradę później musiałem zawieźć syna do Polic i już było zapóźno .
A tak bardzo chciałem obejrzeć Rosika autko za tydzień będę na 200% napewno swoją Bellą
Jak sie tu zjemcia wstawia. w sensie galeria?
bo cos mie sie nie laduje.
Umieść na jakimś serwerku... a później skorzystaj z opcji [img]... chyba najlepiej będzie... Album, jeśli się nie mylę, to tylko moderator musi/może założyć... a to troszkę trwa....
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
To akurat fura Pikera bo alfa została skonfiskowana przez jego siostrę a Rosika bryka to ta co bryka bo kuby niestety tylko stała (na lewarku lub z owartą maską)
.....zrobiłem sobie tapetke z jednego zdjecia Full Wypas
No to teraz musisz wpłacić na moje konto tantiemy za używanie mojej własności bo inaczej będę ścigał Ciebie sondownie
Pikero na foto nr. 13 wygląda jakby chciał uciekać przez okno bo niewie gdzie jest ani co robi
Ostatnio zmieniony przez marcin80 2008-06-12, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum