Eeeee, boję się, że mi Kubas skopie conieco.. Teraz jak ma taki sprzęt, to może być mało bezpieczny.... A moja tarcza ochronna to ta nieszczęsna ramka na bilet miesięczny.... Kurdę, w dodatku różowa.....
Kurczę, naprawdę zaczynam się czuć jak syrena Jeszcze jakiś czas temu mogłes mnie w okolicach Chopina spotykać systematycznie, od kilku miesięcy ta trasa należy do rzadkości... Jeśli więc pytasz o ostatni czas - to nie mnie tam spotkałeś, ale podziwiałam tam piękną czarną 155 - zawsze kojarzyła mi się z autem ... proboszcza Taka była piękna i odpicowana
[quote="marcin80"]musisz sie stawić na krematorium
Eeeee, boję się, że mi Kubas skopie conieco.. Teraz jak ma taki sprzęt, to może być mało bezpieczny.... A moja tarcza ochronna to ta nieszczęsna ramka na bilet miesięczny.... Kurdę, w dodatku różowa..... [/quote]
spoko nie pękaj pożyczę ci moja 155 Kubas sie nie połapie z przodu gorzej z tyłem bo zna go doskonale już ale coś wymyślimy może tył przemalujemy albo dokleimy 1.7 albo i nie bo się chłopak załamie jeszcze
Kupię Kubasowi różową ramkę....ale na tablicę rejstr........ Albo się załamie, albo będzie jechał suuuper wolno, żeby puścić wszystkich przodem, albo suuuuper szybko, żeby resztę zgubić. Wtedy zdąży jeszcze kupić pizzę i dowieźć ją ciepłą. Albo podgrzeje na gazie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum