Wysłany: 2008-04-06, 23:37 prosba - zna ktos kogos kto chce sprzedac VW?
okazalo sie, ze moj klekot vw jednak zyje...
poszukuje budy vw - golf 1 lub 2 lub passat b1 lub b2 lub jetta
pisze tutaj, bo zanim ja sie obudze i kupie kontakt to wszystkie "rodzynki" beda juz zaklepane, a moze macie jakis znajomych na wsi?
moze byc z silnikiem, dobitym, bez, wszystko mi jedno. moze byc od zewnatrz pognita, byle tam z podlogi nic sie nie urywalo. najlepiej taki zeby stal w stodole 5 lat nie musi miec papierow. cena do 500 zl i to nie zart
na forum vw nie pytam, bo tam maniacy sa przekonani ze one chodza po minimum 2 tys
Tuti potrzebujesz jeszcze tego szmelcwagenabo na ulicy obok mnie stoi (dopiero dzisiaj sobie przypomnialem jak gonilem do banku) golfik II 5drzwi bialy moge popytac tam na ulicy i wziasc jakis namiar na goscia a buda wyglada dosyc dobrze,napewno nikt nia nie jezdzi bo stoi na kapciach moze beda chcieli popchnac bo wyjdzie lepiej jak zlomowanie
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-17, 17:53
ooo jakby się udało i jakbyście nie potrzebowali paru bebechów z niego to dajcie znać, bo staram się sam siebie uczyć mechaniki, a przecież na Alfinie nie będę eksperymentował
Szukałem dzisiaj właściciela vwII ale nikt nie wiedział kto nim jest pozostał mi jeszcze jeden domek bo jak bylem to nikogo tam nie bylo, w kazdym bądz razie zostawiłem też kartkę z nr. tel. wrazie gdyby właściciel przeprosił go i zajrzał do niego.Bede jeszcze próbował a o efektach oczywiście dam znać.
Cytat:
ooo jakby się udało i jakbyście nie potrzebowali paru bebechów z niego to dajcie znać, bo staram się sam siebie uczyć mechaniki, a przecież na Alfinie nie będę eksperymentował
masz racje Rosik doo nauki nadają się tylko niemieckie wynalazki
Ostatnio zmieniony przez marcin80 2008-04-17, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Cytat:
masz racje Rosik doo nauki nadają się tylko niemieckie wynalazki
tylko tam nie ma co naprawiac jak ten silnik sie sklada z 5 elementow
Kurcze już prawie wydeptalem ścieżke do tego golfa i ciągle nic nawet kartka z nr. tel i prośbą kontaktu nie znikneła Ale ja się nie załamuję i będę próbował dalej - wkońcu kogoś upoluję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum