Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 232 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-04-21, 08:59 Porada co do CB
Kupiłem używanego ręczniaka CB Maxon 27 LP i chciałbym się dowiedzieć jaką dokupić do niego antenę do auta. Lepszy bat czy magnesówka oraz jeśli bat to gdzie ją zestroić z CB w Szczecinie.
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Na ul. Bohaterów Warszawy (na przeciw Club77) jest sklep/serwis... pracuje tam taki starszy pan Józef... na forum cb-radio.pl uznawany za legendę szczecina jeśli chodzi o CB...
Ew. porozmawiaj z marcin80...
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
Ufty co do magnesówek to jest lipa bo mozna załatwić sobie lakier tak jak ja to zrobiłem lepiej założyć uchwyt na stałe i potem tylko odkręcać antenkę. A co do serwisu to adamo ma rację gościu jest dobry w te klocki i powinni Ci doradzić jaka antenka będzie lepsza, według mnie z teńszych godna polecenia to Magnum a z tych droższych Midland albo Alan 9plus niepamiętam której nazwy oni używają(mówię o długich antenach 7/8 fali). SWR posiadam i możemy zestroić samodzielnie niewidzę żadnych przeszkód. A strojenie u nich kosztuje 20-30 zł i robi to ten gościu z serwisu. Przyjemnego użytkowania - po pewnym czasie nawet nie będziesz chciał słuchać normalnego radia
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum