Witam, jestem ze Szczecina i chciałbym sie zapytać o pare wskazówek/rad.
1.Mam zamiar kupic alfe 156 (sedan TS ~2.0 benzyna)
2.Bedzie to moj pierwszy samochód.
3.Jestem w stanie przeznaczyc okolo 14 tys.
4. Interesuje mnie rocznik 1998-1999 najlepiej w drewnie(kierownica,skrzynia biegow,deska rozdzielcza)
5.Do auta bardzo chciałbym arginalne alu felgi alfa romeo
6.Czarny metalik/czerwony/granatowy kolor
7.Miło by bylo gdyby auto posiadało spoiler.
8.Auto z rozsądnym przebiegiem km
Proszę was o rady, na co mam zwrócic uwagę przy zakupie,
oraz moze o jakies oferty sprzedazy? ktos znajomy chce sprzedac lub w komisie widzieliscie albo cokolwiek.
Pieniadze bede miec pod koniec KWIETNIA i wtedy tez kupie auto.
za tą kase ciężko będzie znaleść coś zadbanego. najprędzej trafisz na okazje w niemczech, bo w polsce może cie spotkać sporo rozczarować. przejrzyj jeszcze Bazar na naszym forum.
możesz wstępnie do gościa zadzwonić. ja jak bede miał czas to moge podjechać i obejrzeć ją dla ciebie. tylko jak coś zapytaj gdzie stoi!
pozdr
aha
i bez spojlera wygląda lepiej
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2008-03-23, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
Awagandro Gość
Wysłany: 2008-03-23, 11:34
Dzieki wielkie za odzew.
Podoba mi się ta alfa to mi dales link i cena dobra, do tego jeszcze mi na ubezpieczenie zostanie
Kolor tez taki "jak te nowoczesne alfy" hehe
Tylko jestem ciawawy w jakim stanie sa siedziska skorzane...
Do gorzowa troche daleko, ale jestem w stanie dotrzec wszedzie.
Pozdro
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-23, 13:08
Witam , bobryt ja mam do sprzedania alfe akurat za ok.14 oczywiście cena do negocjacji ... jak CIE interesuje to napisz do mnie na priva mozesz przyjechac i zobaczyc wysle CI na priva linka do ogloszenia, niestety na oto moto narazie nie ma bo wygaslo ogloszenie, ale na gratce jest ogloszenie i na innych portalach
tutaj jest nawet dobra oferta, 2000 rocznik.
Chciałbym sie zapytać jakie sa koszta rejestracji auta sprowadzonego.
Oraz na co mam zwrocic szczegolnie uwage przy zakupie alfy 156( o co wypytac)??
słuchaj, dzwoń po ogłoszeniach i popytaj. co ci bardziej przpadnie do gustu to daj znać. ja mówie że moge tą z gorzowa sprawdzić. a od silvera nie bierz bo na BMW 330 chce nas zdradzić
joke oczywiście. silvera młoda chodzi jak trza! zacznij od niej!
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-23, 21:43
Awagandro napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4565574
tutaj jest nawet dobra oferta, 2000 rocznik.
Albo mi się zdaje (małe zdjęcia są) albo na 4tym zdjęciu maska i prawy bok nie są ze sobą dobrze spasowane (ale może mi się tylko zdawać)
A na bank ktoś grzebał przy airbagu - popatrz na ostatnie zdjęcie po stronie pasażera
wiem wiem tylko sie zdziwilem ze bobryt o mojej nie wspomnial ... hehe
Bobryt teraz 530d, bo 3 za mala w srodku ;P wlasnie dobrze bobryt mowi pieknie chodzi, zapraszam na jazde probna wyslalem Ci linka do ogloszenia na priv ale na maila zaraz podesle fotki i opis .
Silver Ty chcesz kupic BMW ??....
Rosik 156 mają to do siebie... że ta osłona od poduszki ostaje tak własnie, taka jakas wada.... nawet u Sivera jest tak...
Pozdrawim
Wszyscy wiedza ze do mnie dres nie pasuje hehe ;D i do 5 w tej budzie tez nie ;P do starych modeli owszem ... ;P no potwierdzam u mnie jest tak z tym zaczepem od oslony ale prawie niewidoczne !
hehehe silver fajny dres na rynku widziałem ADIBAS z 4 paskami i tańszy był od tego co bobryt proponował diesel - tanio TANIO!!!!! ADIBAS (na rynku u ruskich) tanio TANIO!!!
a ta twoja alfa fajna jakbym nie miał swojej od razu bym ją brał od Ciebie
BMW - niestety drogo DROGO (w utrzymaniu ) heheheh
Ostatnio zmieniony przez pikero 2008-03-25, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum