po rozebraniu nie było widac rzadnych smieci co by mogły narobic zamieszanie jakies tam...
mniejsza z tym...częsci juz niektóre sa jutro z Marcinem lecimy rozebrac głowice co by była przygotowana do planowania i pare rzeczy jeszcze tam porobimy, w poniedziałek zamawiam pozostale częsci no najgozej będzie z uszczelkami ale jakos damy rade...
u nas niestety ale trudno dostac takie uszczelki a jak są to w seriwisie za kosmiczne ceny...
jesli nie znajde to sie odezwe... a noi uszczelke pod głowice...
Uciekł bo niechce oddać kasy którą wcześniej wzią, a przypominam że to była kasa dla stoczni na wyciągnięcie ich z długów i restrukturyzację, Rosik ma łeb na karku i wie skąd kasę wziąc - tylko jedno pytanie czemu niema jeszcze jakiejś lśniącej odrestaurowanej Alfuni tylko ukrywa się w 155 z 2,5 pod maską Ci prawnicy ciągle jakieś machlojki
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Wakacje sie skonczyły wiec sciemnianie ze jest sie na urlopie nad morzem tez...
za niedługi czas ruszamy ze spotkankami... bedzie ciezko ale ja cos juz wykombinuje co by znów nasz e spotkania były interesujące i ciekawe..
ja możliwe ze jeszcze bez auta.... ale cos sie kombinuje..
Pozdrawiam i czekam na jakie kolwiek odezwy ludzi z naszego regionu.. bo widze w uzytkownikach ze troszku nas jest..
Najwidoczniej jak narazie tylko ja hehe....
chociaz moje auto niestety ale nie zyje.... szukam jednak jakiejs rozbitej albo dojechanej 155 aby silnik miała oki ale nic ie moge znalezc... jesli nie znajde to niestety tak jkak myslałem na początku pujdzie na zlom..
To ja się pożalę, mam za sobą tydzień warsztatów z sieci komputerowych w Reszowie,
przede mną kolejny tydzień od jutra. A potem jeszcze tydzień w W-wie na jakiejś
konferencji. Zawsze zazdrościłem ludziom którzy tak jeździli sobie
po Polsce i świecie a teraz najchętniej bym w domu posiedział bo już
hoteli i korków na ulicach mam po dziurki w nosie. Ogólnie cały
wrzesień na szkoleniach/konferencjach/warsztatach. A dopiero 14 września
Ogólnie warto się zastanowić komu się w młodości zazdrości i do czego się w życiu dąży,
bo nie wszystko złoto co się świeci.
Ehhhh... niech się ten wrzesień skończy.
PS: Rzeszów to bardzo ładne miasto.
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic oraz Honda Civic 1.4i EJ9
Jest Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed oraz wierna Honda Civic 1.4i EJ9
Ostatnio zmieniony przez ozzy 2008-09-14, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
JUŻ WRUCIŁEM
5 tygodniowy poligon mam już za sobą więc jestem gotów do dalszych wspólnyhc podbojów szczecina i okolic, Bobryt to nie prawda że szczecin zginą on zszedł do podziemia by wstac jeszcze mocniejszy jak Feniks z popiołów
No dokładnie a wiedząc jak chodziła gdy miał ją Kuba to wątpię żeby to były sprawy mechaniczne, no chyba że ktoś ją katował, ale to już inna para kaloszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum