WIEJE STYPĄĄĄĄĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze od kad auto mi pasdło to ani spotów nie ma ani nic na forum się nie dzieje...
trza to zmienic koledzy i kolezanki....
sądze ze w sobopte można by cos upichcic na grilu...jakiegos bronksa opędzlolic
ktos sie pisze...?? macie jakies pomysły co gdzie jak o której i kto z kim itd...
cos trza ruszyc towarzystwo nasze kochane....
ahhha zakładam dwa tematy dotyczace zlotów aut tuningowych ..mam nadzieje ze i nasz silna grupa sie pojawi na obu zlotach... niestety ale boz mojej alfetty
O tym samym pomyślałem. A może sam ją kupię dla mojej Marty i będzie czekala aż zrobi prawko Mam nadzieję że nie potrwa to długo, i wierzę w to bardzo mocno
Adamo a co z twoim prawkiem na C
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Akurat rozmawiałem z Pikerem przez telefon gdy usłyszałem w słuchawce ten nieprzyjemny sygnał a potem było słychać "dzieńdobry panie kierowco, co za szybko się jechało??"
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
hmm ale tamta przynajmniej jezdzi bo moja stoi....
przy rozbieraniu silnika napotkalismy na wile niespodzianek... typu kolejne sruby poniedokrecane, niewspomne o wilu srubach które powiunny byc w pewnych miejscach takie same a były inne...
Marcin ma pare fotek jak to wygląda niezaciekawie....
Kuba napisz dlaczego to się stało że silnik sie rozsypał heheh ... ale wujek pikero ma słuch co??? praktycznie od razu wiedziałem, szybkie śledztwo i sprawcom zbrodni był przepływomierz który się "rozsypał" bardzo liche robią te przepływomierze ostatnio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum