tak a jak sie rozbijesz to będziesz miał go dooooożo cała wieczność ....
... i będziesz moim klientem..................................
DANIEL166 napisał/a:
ALFISTI POWINNI DAWAĆ PRZYKŁAD ,
no nie wiem, nie wiem.... mnie ostatnimi czasy okrutnie nosi, po całej szerokości... momentami mam problem z trafianiem w czarne... ale już niedługo...
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
Popłakałam się ze śmiechu, kiedy usłyszłam ten dowcip.... Wpisuję go, bo tu się zrobiło pogrzebowo , no a poza tym mam misję zrobienia tu sajgonu...
Pewien facet siedział w domu w fotelu i rozwiązywał krzyżówkę.. Aż trafił na hasło"Największy ptak na ziemi" na trzy litery. Facet myśli, myśli, myśli, aż w końcu po długim namyśle pisze....MÓJ
Tk Danielu, wyłącz Caps Lock koniecznie, bo już nie tylko Bobryt, ale nawet Marcin80 Cię namierzyli i być może - jesli nie wyłączysz Caps locka - dostaniesz ostrzeżenie. tak więc lepiej wyłącz Caps Lock, naprawdę
Ale się teraz naraziłam.....
wrrr.... /bobryt
Oj, bobryt, to tylko żart był taki Zrobiło się tak sympatycznie, a Ty od razu wrrrr
smierdzi stypą na naszym miescie
....cos by trza wymyslec co by sie nie nudzic...
hmm co sadzicie Pany o spociku ale ogólnym włoszek ??...
na chociwlu oczywiscie...
a tak na marginesie to widziałem swoją byłą miłosc w niedziele w swinoujsciu... nawet się trzyma hehe
smierdzi stypą na naszym miescie
....cos by trza wymyslec co by sie nie nudzic...
hmm co sadzicie Pany o spociku ale ogólnym włoszek ??...
na chociwlu oczywiscie...
a tak na marginesie to widziałem swoją byłą miłosc w niedziele w swinoujsciu... nawet się trzyma hehe
Kubas trzeba się zabrać za temat... ten SPOT włoszek od dawno chodzi Ci po głowie... pora go zrealizować...
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
dokładnie... może początek Lipca chociwel....
trza by poruszyc wtedy wszystkie fora aby zebrac nas troszke...
ale oki ..pomyslimy obgadamy jeszcze tą sprawe....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum