kubas a zapisałeś się już do działu LPG
Kulka nie możesz stawać z Kubasem w szranki on ma LPG jak Cie przypadkiem wyprzedzi zadusisz się tymi spalinami maska gazowa przymusowo
zawżdy dodam iż Kubas na polu walki ma nieznaczną przewagę spowodowanom faktem posiadania LPG zawsze może wyjąć palnik i ugotowac obiad ....
Kurczę, to wyglądalibyśmy w takim pojedynku jak Timon i Pumba - ten drugi też był gazownikiem
Na szczęście mam pokojowe usposobienie i daleko mi do rywalizacji -
Przypomninam sobie, że już widziałam kiedyś w Top Gear jak próbowali ugotować obiad na rozgrzanych bebechach samochodu - marny skutek
Pikero to nie jest głupi pomysł żeby zabierać Kubasa na każdy biwak, poprostu bieżesz kuchenke turystyczną i podpinasz sie pod instalację a że butla spora to i można ogrzewać namioty podczas zimniejszych nocy
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
uuu Pikero widze ostre slowa a wręcz wyzwanie, a jeżeli do tej walki dojdzie to będzie mocna walka Pikero kontra wołga Kubasa, tu będą liczyły się tylko umiejętności
Rosik w sobote bedzie ze mną Rysiu więc dogadamy wszystko co i jak...
Pikero tak nie lubisz gazu hehe
a zresztą nie jestesmy tu od skopywania sobie tyłków na wzajem tylko pancerwagonom itp
lokalne coś fajnego to będzie za dwa tygodnie w szczecinku gdzie nasze miasto i klub alfaholicy będzie reprezentował nie kto inny jak JA hehehe niestety nie alfą ale myślę że będzie dobrze w koncu urodziłem się z kierownicą w rękach i od 25 lat pije 300 oktanową benzynę
nie Kubas tu tak naprawdę nie chodzi o gaz ja nie lubie jak ktoś się zemną umawia i w .... czyli kulki leci no ale chyba już starczy złość mi powoli przechodzi .... hehehe
_________________ NO LPG
NO DIESEL
... NO FUN...
Ostatnio zmieniony przez pikero 2008-04-10, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
No to teraz czas zamówić koszulkę na 'występy' z nadrukami reklamowymi : KUBAS, Kulka, Adamo, Rosik, marcin80, Silver....... i inni (jak by powiedział Lucjan Szołajski) - w końcu lokalne fajne..... to osoby, które Cię będą wspierać duchem między innymi
A tak poza Alfami i derby, i rajdami, i spotami - namierzyliście ostatnio coć fajnego u nas??? ja byłam niedawno w naszej Wenecji - naprzeciw dworca głównego przy Kolumba trzeba przejść między budynkami i mostkiem w kierunku szkoły zasadniczej - tam ma być odrestaurowany kawałek w stylu Wenecji - teraz, kiedy zapyziały i niedoskonały... jest piękny!!!! Pójdźcie/pojedźcie tam (pierwszy raz byłam tam z instruktorem w czasie kursu na prawo jazdy!), zapalcie papierocha albo wypijcie sprita - cokolwiek - jak wejdą inwestorzy - tego obrazu już nie będzie! Tak tylko mówię, bo czas ucieka..... a to w końcu nasze
_________________ Swoją drogą... アルファロメオ
Ostatnio zmieniony przez Kulka 2008-04-19, 01:16, w całości zmieniany 1 raz
Ej chłopaki nie narzekajmy na tą Kubasa Alfę Ostatnio testowaliśmy ją na naszej skromnej autostradzie i powiem , że na tym LPG wyciągła niesamowitego maxa Poszło ponad 200 km/h bez czerwonego paska na obrotomierzu
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
Hehehe no pięknie. A Majkel czyta to i włosy z głowy sobie wyrywa Jak to było Kubas? "Będę ją oszczędzał"? "Dopiero co panewki robione więc jeżdże ostrożnie"?
Nikt nie narzeka tylko jak wiadomo gdy facet czegos pożąda a niemoże tego mieć to stara się ośmieszyć to coś żeby inna osoba się tego pozbyła a on to wtedy nabędzie taką samą żecz i to on będzie kul. Jakoś tak kiedys powiedział jeden z psychologów zajmujący się męską psychiką a najlepsze jest to że była to kobieta. Niestety nazwiska nie pamiętam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum