To Ja, widziałem Ciebie ale byłem tak padnięty po robocie, że nie miałem siły podnieść nawet ręki ale pozdrawiam teraz serdecznie Trzeba było trąbić i machać to pewnie zrobił bym to samo mimo że siły było brak
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
milo mi no niestety nie bylem pewien czy jestes z formuowiczow, wiec wolalem nie trabic bo ludzie by jeszcze nie wiedzieli co robie, wydawlao mi sie ze ramki masz z alfaholikow ale nie bylem pewien jeszcze raz gratuluje pieknej Alfy
oj tam odrazu piekna, troszke obdrapana po malym puk z tyłu jakies przetarcia ona poprostu jest nietuzinkowa jak kazda Alfa, kazda ma swoj urok i czar. Twoja tez bardzo ładnie wyglada i widac ze dbasz o nia a podkładki akurat mam z alfaclub-u bo zamowiłem zanim zapisalem sie do alfoholikow
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
A ja nie widziałam żadnej, ale miód tu wlyany niech spłynie na nas wszystkich... I marcin80 Ty jako jeden z niewielu widziałeś nieistniejącą Alfę nieistniejącej Kulki - więc tu powinieneś wylać nieistniejącą barylkę miodu.... Żeby było do pary Chłopaki, to nie przeciw Wam Tylko mało kto nas chwali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum