Alfaholicy Strona Główna   
        KARTY KLUBOWE      Alfaholicy.net      Regulamin      Szukaj      Użytkownicy      Mapa      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Flagi
Autor Wiadomość
adamodg 
Alfa i Omega

Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1,6
Rocznik: 1998
Wysłany: 2008-05-07, 10:13   

Tuti napisał/a:
a ja a ja?
http://img265.imageshack....e=filip2bc8.jpg

jakby dalo rade mietka na vw przerobic i zrobic same kontury, to bedzie bardziej uniwersalne a mysle ze nie tylko mi sie przyda :) a jak nie to chociaz prosze o nazwe opcji, ktorej sie uzywa to "odrysowywania" to pogoogluje :)

he he :

Rosik 
Romeo
V6 Club Member

Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-05-07, 19:26   

Co prawda to wszystko można wyczytać na linkach które podałem do wykonawcy flag, ale może jeszcze podkreślę fakt że zamowienie flag odbedzie się drogą internetową, czyli w zasadzie na odległość a tymczasem trzeba wpłacić 100% zaliczki (wykonawca nie godzi się na inne warunki, a biura jako takiego nie ma - czyli taka sprzedaż jak w allegro).

Cała sprzedaż odbędzie się na podstawie szczegółowych maili, w których podane będą warunki i termin wykonania dzieła, więc podstawa prawna w razie czego będzie.

JEDNAKŻE jezeli komus nie podobają się takie warunki i zdecyduje się że jednak nie chce flagi, to niech mi do jutra da znac na PW, albo tel. 888 77 04 07 (jutro ok 12.00 przelewam kasę). Wtedy jak ten ktoś już wpłacił to zwrócę kasę na spocie :)

Ja osobiście biorę bo w sumie ryzyko jest znikome, ale pomyslałem że dobrze będzie jak Wam zwrócę uwagę na to jak jest.

Nowych forumowiczów regionu zach.-pom. zapraszamy do naszego działu:
http://www.forum.alfaholi...orskie-vf31.htm

Bella
Akwizytorka

Model: Alfa Romeo RZ
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1993
Dołaczył: 1910
Skad: Milano
Wysłany: 2010-02-15, 21:09      Pisownia 

Odpowiedz do tematu