Ciesze sie chłopaki ze tak prężnie działacie, jestem jak najabardziej za tym aby regiony miały lokalne gadzety pod marką Alfaholicy. Tylko nie ma co wywarzać drzwi przez które juz przeszliśmy
niestety brakuje na forum troche informacji co, kto i jak załatwia. Czesc gadzetów które były do kupienia i bedą ponownie załatwiałem ja, phantom71, Wera-teraz zastąpi ją AR_33. Mamy wszystko opracowane, projekty w corelu wiec wystarczy dodać kilka informacji i beda lokalne kubki, flagi itp.
Projekt flagi przesyłam AR_33, rozmawiał z Wami wiec z nim to opracujcie. Projekt trzeba zmienic min. do wymiaru jaki chcecie zrobic.
Moja sugestia jest taka abyście nie robili czarnego tła bo flaga bedzie nieczytelna, najlepsze jest białe.
acha i nie wierzcie jak ktoś twierdzi ze ma prawo do uzywania zastrzezonego znaku towarowego jakim jest logo AR i zrobi gadzety, za takie gadanie powinno sie juz ludzi sądzic.
Jak bedziecie chcieli robic inne rzeczy walcie smiało
pozdrawiam Zachodniopomorskie
Ok dzieki Paweł. Co do info, kto się tym zajmuje, to w sumie jestem ja, Kubas i marcin80.
Przesłałem AR_33 namiary na wykonawcę flag, jak chcesz moge i Tobie przesłać. Projekt w Corelu by się przydał jak najbardziej.
Co do koloru, to pozostawiam zagadnienie innym ;P w sumie masz rację, ale z drugiej strony na czerwonym tle na przyklad tez mi sie wydaje niewyrazne.
A flagi robimy bez loga AR - bedzie samo logo Alfaholików.
Pozdrawiamy Kraków/Tychy
Dobra mysle, ze sie przydam. Corela znam dobrze i mam go na komputerze bo na nim pracowałem ( w drukarni wizytówki robilem itp) moge przerobic to na format corelowski:)
Posiadam Corela 12 caly zestaw jeszcze mi zostal
Ok dzieki Paweł. Co do info, kto się tym zajmuje, to w sumie jestem ja, Kubas i marcin80.
Przesłałem AR_33 namiary na wykonawcę flag, jak chcesz moge i Tobie przesłać. Projekt w Corelu by się przydał jak najbardziej.
Co do koloru, to pozostawiam zagadnienie innym ;P w sumie masz rację, ale z drugiej strony na czerwonym tle na przyklad tez mi sie wydaje niewyrazne.
A flagi robimy bez loga AR - bedzie samo logo Alfaholików.
Pozdrawiamy Kraków/Tychy
na czerwonym odpada bo nasze logo jest czerowne wiec sie zleje, to juz lepiej na czarnym tak jak chcieliscie, ale wg mnie najlpeiej bedzie na białym
Awagandro napisał/a:
Dobra mysle, ze sie przydam. Corela znam dobrze i mam go na komputerze bo na nim pracowałem
no to super, kolega zrobi projekt wg Waszych wskazówek, mam pytanie Awagandro czy nie chciałbyś w wolnym czasie porobić troche rzeczy w corelu dla forum?
do tej pory wykorzystywałem grafików z mojej firmy, ale nie zawsze jest to mozliwe zwłaszcza w takich szczytowych miesiącach ja najbliższe
jakby dalo rade mietka na vw przerobic i zrobic same kontury, to bedzie bardziej uniwersalne a mysle ze nie tylko mi sie przyda a jak nie to chociaz prosze o nazwe opcji, ktorej sie uzywa to "odrysowywania" to pogoogluje
Całkiem niezłe Dla Rosika ponieważ link Tobie nie wchodzi to opisuję: Nasz wąż w koronie zjada gwiazdę mercedesa zamiast saracena, jeżeli mało opisowe to musisz uruchomić linka.
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Witam, projekt flagi postaram sie zrobić dziś. Mialem problem z komputerem przez ostatni dzien:/ a teraz mam troche do zrobienia na uczelnie. Zrobie to w .cdr i wstawie w tym temacie na forum. Rosik, gg do Ciebie mi sie zgubilo. Jutro rano napewno bedzie.
Pozdrawiam
PS.Jak bedzie z zamawianiem flag?? Wpłaty kiedy i jak ?
Dzisiaj dostałem maila od wykonawcy flag - termin wykonania flag = 10 dni od daty wpłaty kasy. Koszt jednej flagi = według cennika, którego adres podaję (koszt będzie się wahać zależnie od rabatu jaki dostaniemy za ilość zamówionych flag - wszystko jest na stronce)+ 5 zł klubowego:
cennik (Kubas już wcześniej podał, myślałem że dostaniemy jakąś inną ofertę ale nie):
http://jack-jr.com/cennik..htm
Jak tylko dostanę projekt, wysyłam go do gościa od flag i jednocześnie zamieszczę dane do wpłaty za flagi.
KTO SIE JESZCZE NIE ZAPISAL, PROSZE TO ROBIC:
http://www.forum.alfaholi...lagi-vt9545.htm
wojsaw, niech zapisy jak najdłużej będą otwarte, dla tych spóźnialskich Jutro wraz z ogłoszeniem danych dot. wpłacania kasy dam też datę ostatecznej wpłaty kasiorki (myślę że tydzień wystarczy). Tak żeby zebrać całą kasę już na ok. 7 maja i wtedy w ciągu 10 dni flagi będą czyli na 17 maja, co nam zostawi wygodny margines na ewentualne opóźnienia ze strony wykonawcy flag
Nie wiem jaka ma ten facet co flagi bedzie montował, ale starszej wersji, niz 10 nie powinien miec Zamieszczam 2, bo kiedys mial znajomy problemy w corelu 10 odczytac moja grafike z 12
no kochani, przypominam że kasę muszę mieć do jutra, bo idę jutro do gościa od flag. Jak ktoś nie wyrobi się z kasą na jutro niech koniecznie da mi znac na PW. Ale bez jaj - zeby nie było że będę musiał jutro za wszystkich założyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum