Nie było mnie tu kilka dni i jakis zastj zauważam - może więc otwarty temat w czymś pomoże - CO DOBREGO????
Ja wymieniłam tarcze i klocki z tyłu - dla mojej Czerwonej to dobre (chyba), chociaż ja nie zauważam różnicy na + w hamowaniu
Dobre jest też to, że w końcu zaniosłam PITa - na raty bo na rat, ale skończyło się wreszcie.....
Co dobrego u WAS Panowie ( i Panie.. O ile takowe tu są, bo jakoś ostatnio na 3 machnięcia zza szyby nie odpowiedziała żadna ).
Ha! wymieniłaś hamulce? No to teraz nie wykręcisz się od następnego spota
U nas wszystko po staremu, tylko nasze bolidy coraz szybsze i zrywniejsze i przygotowujemy sie mentalnie (i niementalnie) do zlotu na Pomorzu.
A PIT na ostatni moment? No ładnie...
Ja spotkałem w ciągu czterech dni trzy śliczne AR 166 których brak na forum ,jedna czerwona dwie vulcano .Skończyło się narazie tylko na mruganiu światłami może się zapiszą.
Zmyła, zmyła, nie jak dobry, tylko jak wytrawny szachista Ale mam nadzieję, że tym razem jakos uda mi się zawitać.... w koncu w moim podpisie nie bez potrzeby widnieje...swoją drogą....
Ale już się nie boję Kubasa, więc spokojnie mogę planować , a nawet jakby co, to mam nadzieję, że pomożecie mi w przekazaniu Mu ramki na bilet.... Kurdę, slowo się rzekło.....
No, chyba, że "ramka" u Kubasa oznacza Ramka+ kilo grillowanej na chrupko karkówki + x cheesburgerów + 1000 uśmiechów
Zmyła, zmyła, nie jak dobry, tylko jak wytrawny szachista Ale mam nadzieję, że tym razem jakos uda mi się zawitać.... w koncu w moim podpisie nie bez potrzeby widnieje...swoją drogą....
Ale już się nie boję Kubasa, więc spokojnie mogę planować , a nawet jakby co, to mam nadzieję, że pomożecie mi w przekazaniu Mu ramki na bilet.... Kurdę, slowo się rzekło.....
No, chyba, że "ramka" u Kubasa oznacza Ramka+ kilo grillowanej na chrupko karkówki + x cheesburgerów + 1000 uśmiechów
No to mnie zmiotłeś... Takie atrakcje jest w stanie zapewnić mu tylko ..... Kubas i Jego Alfa....
Będzie się musiał zadowolić ramką..... bez karkówki i tym podobnych
Smieszne hehehe....
ostatnio jak mi gaz strzelił to dwóch manych mało co sie nie przewróciło ...
a pod maską było takie cisnienie że wszystkie rurki mi wywaliło i naklejke z akumulatora zerwało...
masakra... na wypłate jade robic porządek z tym gazem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum