Ja mam swieze Dunlopy i musze je oszczedzac ;P oczywiscie letnie no to Pany pamietajcie o 13:00 pod CPN przy Carefurze (obok Media Markt ) !! Ci co startuja ze Szczecina i okolic
ok no problemo dzisiaj wyjechałem po półrocznej przerwie sprawdzić auto - brak hebli tył cieknie płyn ze zbiornika, i co najgorsze źle działa wspomaganie - wszystkie usterki oprócz wspomagania powinienem jutro usunąć co oznacza że w slalomie sobie nie pojadę za szybko...
Ku...a nie wiem czy bede bo mi dzisiaj po wymianie oleju i filtrow zapalila sie kontrolka wtryskow i nie jezdzi alfa ;/ masakra ;/ mam nadzieje ze jutro rano dojde co to , temat zalozony w dziale [156] moze ktos cos wie ?!?!
było milo dzięki panowie, nastepnym razem zrobie wspomaganie i reczny to moze jakis normalny czas w slalomie sie wykreci... aktualnie wrocilismy z kuba ze szczecinka pierwszy raz jechałem na 3 silniki 2 boxery(do AR 33) jeden w bagazniku drugi na tylnym siedzeniu (Silver156 pytałeś czy nie obciera tył - odp: nie obciera ) i jedną v6 pod maska
z twoją zawiechą i tak nie do pokonania byłeś spocik jak dla mnie udany, wyszalałem się i to najważniejsze
z niecierpliwością czekam na fotki i filmiki, bo sam zrobiłem tylko 3 zdjęcia
Silver w końcu zatankowałeś paliwo jakie trzeba, dlatego mnie brałeś
pikero prześlij mi foty tej kiery jak możesz
pod jakim hasłem na YT szukać tej szalonej Hondy?
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2008-03-02, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
Również żałuję że tak szybko się zawinęlem. Ale cóż, obiecałem kobitce zakupy .
Na następnym zloci zostaje do końca
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
spocik niezly.. szkoda ze pogoda nie dopisala.. a "czołówkę" z oponami traktuje jak przestroge ze nie nalezy szarżować w deszczu na zimowkach ;P Pozdro i do zobaczenia na nastepnym
Spocik udany
już niedługo będe obmyslał termin na następny spoocik.. ale będfzie to ogólny włoszek... więc troszke forów trza będzie poruszyc...
ahhha ta Honda to wsumie była własnie taka dodtakowa atrakcja...kto się przejechał wie jak fajnie było hehe
plu5 jakies lipne te zimówki miałes heheh
ahhha jak by ktos mógł to niech te foty może jakos zapoda potem do albumu....
Hehe ufty to dawaj daawaj :D no i dzieki chlopaki za spotkanie , bo frekwencja juz mnie satysfakcjonowala !! pomimo zlej pogody bylo super jak zawsze !! Pozdrawiam !
Spocik był udany oby więcej takich ale bez opadów i wiatru to się zrobi jakiegoś grila. wrzucam linka do zdjęc szkoda tylko ze zrobiłem ich tak mało http://marcin1krol.fotosik.pl/albumy/384227.html
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum