Przebieg jest wiarygodny jak jest za duzy
U mnie jest 156 tys km, rocznik 97, co daje 17 tys km rocznie... Przebieg Alfa robi sie tak samo jak normalnymi autami - to ze alfa stoi 3/4 czasu w warsztacie to bojdy, wiec nie licz na to ze beda mialy mniejsze przebiegi niz inne cywilne auta
Od kazdej reguły są wyjątki. Trzeba brac pod uwage ze niektorzy nie uzywaja czesto swych aut. Znam taki przypadek ze gosciu miał malucha z 1980 roku, a samochod miał 15tys. przebiegu. To ze samochod jak na swoj rocznik powinien miec wiarygodny przebieg to nie zmienia faktu, ze zdarzają sie takie właśnie rarytasy
moja obecnie ma 177 000 a jest z polowy 98r od pierwszego wlasciela i na pewno nie byl cofany licznik.szczerze wole kupic z takim przebiegiem niz jakims małym i pozniej bede myslal czy nie cofany
Hehe, wyjąłeś mi temacik z ust miałem dzis taki zapodac na forum
Moja `96 przebieg już się zbliża do 222222tys ale to diesel myśle że na tym silniczku trzepne jeszcze raz tyle
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Wierz mi, że robiłem to z ciężkim sercem, ale w zasadzie nie miałem wyjścia.
Zbliżał się kolejny okres zapłaty za ubezpieczenie i nie za bardzo uśmiechało mi się dokładać kolejną stówe.
W Polsce nie można czasowo wyrejestrować samochodu niestety.
Gdybym jeszcze miał garaż, to może bym sie zastanowił. Ale tak to stał od prawie roku i rdzewiał.
Ale i tak odpalał od strzału. Raz w zeszłym roku kiedy śniegu było do pół uda, a temp coś koło -10 przekopałem się do niego i odpalił za trzecim przekręceniem stacyjki pomimo tego, że nie był odpalany przez kilka miesięcy, a akumulator nie był wyjmowany/doładowywany
I na złomowisko też pojechał o własnych siłach. Był piekny słoneczny dzień więc mogłem z łokcia zrobić "kielnie" i poczuć wiatr we włosach A w lusterku widziałem swóją nową miłość, w zasadzie dwie: moja dziewczyna za kierownicą 145
Na koniec porobiłem kilka zdjęć. Jak jesteście zainteresowani to moge wkleić
I ten kolor.. seledynowy
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum