Wejdzcie na link i zobaczcie co idiota zrobił ze 164 To powinno być karane,ja wiem że o gustach się nie dyskutuje ale bez przesady.
http://www.alfa164registe...bum=./TwinSpark
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
osobiście uważam że ktos włozył dużo pracy , efekt jakis tam osiągnął bo nie można przejść obojętnie obok tego auta , osobiscie mi sie nie podoba , ale to rzecz gustu , może ja sie nie znam
autko może i jest pomysłowo zrobione...ale mi się np. bardzo niepodoba...jako maniak tuningu mówie stanowcze NIE ... co jedyne w tym aucie mi się podoba to kolorek i fele...a tak to katastrofa... to zapewne francuski styl ...
widac tylko jedno kunszt Francuskiego Tuningu, oni naprawde potrafial tuningowac ale tylko francuskie auta...
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
z tym wydłużonym Scudetto i bocznymi wlotami powietrza wygląda dziwnie (warchlak?) Trochę to ... nie tego się nie da skomentować. Dla mnie ktoś poprostu dał ciała z tym autem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum