Z tego co widze to AR w Polsce w 2006 roku sprzedała o ponad 200 samochodów więcej niż w 2005. Cieszy bardzo wysoka sprzedaż modelu Brera, a smuci niska AR 166
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Ostatnio zmieniony przez Emenems 2007-01-29, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio mile zaskoczyła mnie moja koleżanka, która pracuje w Hiszpanii.
Rozmawiam z nią przez GG, cwaniakuję swoim autem, a ona (kompletny laik) mi się pyta czy znam Alfe GT . Pytam ją, skąd zna Alfe GT, a ona mi mówi że tam gdzie pracuje to co trzeci samochód to Alfa GT (pracuje w Hotelu w jakimś górskim kurorcie).
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Ale patrząc z drugiej strony-wyróżniamy się na ulicy i jesteśmy oryginalni.
no - i wlasnie dlatego lepiej, by sprzedaz "nie szalala".... Nie lubie niknac w tlumie - a dotad samochodowo jakos sie nie wyroznialem i musialem szukac innych sposobow
Teraz bede mogl sie lenic:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum