W tym temacie wpisujcie adresy stron na ktorych zamieszczone sa oferty czesci do Alf, a takze co w nich zamawialiscie (o ile zamawialiscie) i jaka jest jakosc uslug.
Ja polecam pewien sklepik z Lodzi "Motomarket" Sa dystrybutorami czesci do aut wloskich miedzy innymi do naszego ulubionego autka Na stronce narazie jest oferta tymczasowa, ale jak cos bedziecie potrzebowac wystarczy zadzwonic!!! Szybka realizacja i naprawde przystepne cenny!!!! Sam tam kupowalem i naprawde POLECAM!!!!
Intercars maj bardzo dobrze rozbudowana baze zamiennikow i mozemy sobie sprawdzic czy cos nie pasuje np od fiata uno itp... a jest duzo takich czesci w naszych autkach.
ZAgraniczne sklepy maj fajne czesci do tuningu ale strasznie drogie.
260eur za dokladke z dyfuzorem na tylni zderzak!!!! To mozna orginalny z wersi GTA kupic.
Ja kupuje nieseryjne czesci i dostosowuje co mi da niepowtarzalny efekt.
Oczywiscie na www.allegro.pl
Polecam sklep www.sklepmoto.pl
kupiłem tam przednie amortyzatory kayaba, dolne wahacze Delphi i jak narazie wszystko było ok, no i ceny mają bardzo konkurencyjne.
NIE polecam Qla z W-wy, kupiłem u niego przepływke która sie okazała podróbką, wiec nie dajcie sie nabrac jesli ktos wam oferuje przepływke za 300zł, nie bedzie oryginalna.
Ostatnio zmieniony przez Paweł156 2008-08-07, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 233 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2007-06-12, 11:03
Jeśli zakup opon to polecam http://www.opony.com/ duży wybór czasem wyprzedaże no i najważniejsze dostawa zawsze gratis kurierem.
Tu http://www.expert.auto.pl kupicie świece BRISK, wielokrotnie brałem u nich do różnych aut szybka wysyłka dobre ceny.
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Ostatnio zmieniony przez ufty 2007-10-04, 07:18, w całości zmieniany 1 raz
- Wszystkie części do Alfa Romeo.
- Części oryginalne lub zamienniki w atrakcyjnych cenach
- Sprzedaż głownie wysyłkowa
- Części testowane w serwisie AutoCompleX
- Profesjonalna obsługa z wieloletnim doświadczeniem
- Specjalizacja Alfa Romeo , Lancia
Witam
mogę polecić:
http://www.opony-moto.info/
dostawa z magazynu w Niemczech w przeciągu 7 dni ,zawiadomienia o przesyłce gdzie jest jaki jest status zamówienia
wszystko ok bez najmniejszych zastrzeżeń
polecam w 100%
pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Sprawdziłem zakup opon na gratka.pl. Jestem zadowolony. Zimowe Firestone 195/65/15 po 179 zł. O 30 zl taniej niz u mnie w sklepach . Dostarczyli na 4 dzień. Chyba dobrze.
Sprawdziłem zakup opon na gratka.pl. Jestem zadowolony. Zimowe Firestone 195/65/15 po 179 zł. O 30 zl taniej niz u mnie w sklepach . Dostarczyli na 4 dzień. Chyba dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum