Alfaholicy Strona Główna   
        KARTY KLUBOWE      Alfaholicy.net      Regulamin      Szukaj      Użytkownicy      Mapa      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
sklep Noviteca - www.novitec.pl
Autor Wiadomość
b.pawelek
Romeo

Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 ts
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-05-17, 15:31   sklep Noviteca - www.novitec.pl

Witam
Dzisiaj wstałe rano i stwierdziłem ze warto by puscic troche grosza na moje auto i kupić cos cieszacego oko dla mojej belli. Wybórł padł na nakładki na pedały z podkładka pod stope Noviteca. Poniewaz na www.novitec.pl nie było tego produktu (był na novitec.com) napisałem na gg do przedstawiciela. Jakie było moje zdziwienie kiedy dowiedziałem sie ze nie trzymaja zadnych rzeczy do aut w Polsce i wszystko sprowadzja. Zdziwiłem się jeszcze bardziej kiedy dowiedziałem sie ze to ja mam zapłącić za dostawe wyzej wymienionych gadzetów do Polski i wysyłka to min 30 euro. Rozumiem ze rynek jest mały ale nie wiem z jakiego powodu ja mam za to placić. Uwazam tego typu techniki sprzedazy za conajmniej dziwne. Zwłaszcza ze mówimy tu o przedstawicielu firmy na Polskę.

Borys

grzelutek 
Romeo

Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.0 TS 16v
Rocznik: 1996
Wysłany: 2008-05-17, 16:02   

Ładne mi kurde przedstawicielstwo.Taką firmę to i ja bym założył.Napewno siedzi chłoptaś w pokoju,w bloku na 10 piętrze i mówi,że jest wielki przedstawiciel,a wszystkie towary zamawia z katalogu i dopisuje sobie 25% ceny. :evil:

Gość witam i pozdrawiam.

bimski 
Pirat drogowy
Alfista marnotrawny

Model: Inny
Silnik: 2.5 R6
Rocznik: 2000
Wysłany: 2008-05-17, 16:18   

grzelutek napisał/a:
Ładne mi kurde przedstawicielstwo.Taką firmę to i ja bym założył.Napewno siedzi chłoptaś w pokoju,w bloku na 10 piętrze i mówi,że jest wielki przedstawiciel,a wszystkie towary zamawia z katalogu i dopisuje sobie 25% ceny. :evil:

Pewnie tak właśnie jest:) Równie dobrze, albo nawet i lepiej można sprowadzic sobie drobiazgi takie samemu. ;)

Garos 
Romeo
Rosso proteo

Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2.4 JTD
Wysłany: 2008-05-17, 16:36   

Wchodziłem w różne modele Alfy i ma tylko dostępne felgi,bez sensu.Jak chce się prowadzić dobrze interes to trzeba mieć wybór a nie sprowadzać coś (wspomniane nakładki na pedały) a przy okazji pewno inne rzeczy na koszt jakiegoś klienta.Lepiej zebrać chętne osoby na gadżety i podzielić koszta przesyłki a nie dawać komuś dodatkowo zarabiać na kosztach przesyłki.
Na stronie novitec.com w zakładce Partner nie ma nikogo z PL więc nie wiadomo kto to tak naprawdę jest.

AR 166 2.4 JTD :-D
ZAPRASZAM !!!!
http://www.forum.alfaholi...jtd-vt10590.htm
http://www.polskajazda.pl...Romeo/166/33883
Ostatnio zmieniony przez Garos 2008-05-17, 16:44, w całości zmieniany 1 raz  

b.pawelek
Romeo

Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 ts
Wysłany: 2008-05-17, 19:50   

tzn tak jezeli chodzi o sam produkt o on sobie niczego nie dolicza zadnej prowizji ale:

- nie ma cen w złotówkach a w euro wiec to oni ci podadza cene na dany dzień (brk polskiego katalogu jest dla mnie niewybaczalny)

- no ta wysyłka. No bo kurcze sam fakt niedysponowania jakimikolwiek zapasami zmusza klientów do przepłacania. Nie wróże mu długiej kariery a szkoda bo firma którą reprezentuje ma naprawde fajne rzeczy.

I tak jak kolega wspomniał pewnie prosciej jest sciagac z niemiec niż kupowąc w polsce. Już ja widze jakie beda te przeliczniki:)

Borys

Bella
Akwizytorka

Model: Alfa Romeo RZ
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1993
Dołaczył: 1910
Skad: Milano
Wysłany: 2010-02-15, 21:09      Pisownia 

Odpowiedz do tematu