Czy ogladaliscie najnowszy raport turbo ?? Pojechali na spot Alfa Romeo i zaczeli pytac ludzi czy ich alfy maja czeste awarie,wiekszosc odpowiadala ze TAk...A gdy juz zaczeli mowic glebiej to myslalem ze mnie szlak trafi jak zaczeli gadac ze trzeba byc bogaty zeby Alfa jezdzila.. Ja to chyba do nich napisze na Maila !!!!
Pojechali na spot Alfa Romeo i zaczeli pytac ludzi czy ich alfy maja czeste awarie
Drobne sprostowanie, to nie był spot tylko Ogólnopolski Zlot Internetowego Klubu Alfa Romeo IK@R, na którym miałem przyjemność być, materiał był kręcony na Torze Poznań.
Jednak zgadzam się z kolegą, że wydzwięk tego materiału był bardzo negatywny i gdy bym to ja zapraszał tych dupków na Zlot był bym naprawdę wściekły
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Czy ogladaliscie najnowszy raport turbo ?? Pojechali na spot Alfa Romeo i zaczeli pytac ludzi czy ich alfy maja czeste awarie,wiekszosc odpowiadala ze TAk...A gdy juz zaczeli mowic glebiej to myslalem ze mnie szlak trafi jak zaczeli gadac ze trzeba byc bogaty zeby Alfa jezdzila.. Ja to chyba do nich napisze na Maila !!!!
Model: Inny
Silnik: Spider 2.0 Veloce
Rocznik: 1992
Wysłany: 2008-05-07, 13:46
Wypowiedzi uczestników zlotu zostały wycięte,wyrwane z kontekstu wypowiedzi.Przekręcone nazwiska z błędami i to dodatkowo ortograficznymi.Prowadzący nawet nie wiedział na jakiej jest imprezie,jak sie nazywa i w jakim celu jest ta impreza .
Podpis pod wypowiedzią"Komandor klubu Ik@r" ,nawet nie ma pojęcia ,że Komandorem to można być rajdu.
Nakręconego materiału było 48minut.
Wypowiedzi miały na celu promowanie ,zlotów , szkolenie techniki jazdy ,w miejscach do tego przygotowywanych,spotkania się ludzi o podobnych zainteresowaniach
z pasja do motoryzacji. itd.
Ale jak to TVN dorobili sobie sami komentarz i wyszło jak wyszło.
Psują się i są drogie w utrzymaniu itd.I wszyscy maja portfele wypchane setkami.
Pismo już poszło z mojej strony, http://tvnturbo.pl/0,1355779,magazyny.html
Są prowadzone rozmowy z naczelnym programu , bo zapraszającym TVN Turbo nie był wcale IK@R ,zapraszający jest mało zadowolony z przebiegu tej relacji.
Widać ,wszyscy czujemy sie dotknięci tą sprawą.
Jakiś dramat, relacja robiona na odwal, widac chłopaki z TVN Turbo zrobili sobie wycieczke a nie czuli ze są w pracy i powinni dobrze wykonac swoją robote to tylko o nich świadczy i teraz mozna miec odpowiednie podejscie do relacji Mateusza Świruta, mocno z rezerwą, bo i tak spartoli relacje i nie powie jak bylo. A było [cenzura - zajefajnie] i alfki śmigaly na torze az miło, jak cos to mozemy podesłac filmik jak BMW M6 nie miesci sie w zakrecie w którym bez problemu zmiescila sie 33
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-05-07, 20:51
Dzięki - obejrzałem i już w pierwszych sekundach mowę mi odjęło. Nie wiem co to jest KułereSportivo (naprawde Panie Skwirut, można by się chociaż wymowy nauczyć, w końcu Pana słowa na cały kraj idą...), a dalej to już porażka. Wypowiedzi wyrwane chamsko z kontekstu + subiektywny komentarz czlowieka, który jak widać Alfę zna tylko z AutoBild'a.
wlasnie wczoraj ogladalem
ogladam i nagle te wypowiedzi...
.....alfy sie psuja itp
...musza miec gruby portwel....itp itd
chamstwo zenada syf
ale jestesmy bogaci!!!!!!!!!!!!
oni niewiedza co to jest kochac alfe
jakby ktorys z nich co jezdzi jakims vw czy czyms wsiadlby w alfe to niewiem czy chcialby spowrotem do vw czy tam jakiegosc wsiasc........
bo ja gdy zasiadlem za kierownica ar to juz niechce nic innego........i niewazne ze czasem zaprotestuje.....trzeba z nia gadac ona ma dusze.............
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
ja tam nic żenującego nie widzę... przesadzacie można było usłyszeć tez parę miłych słów na temat alfy... to że się psują to przecierz prawda i nikt tam nie powiedział że inne to się nie psują... generalnie to raczej olałbym tą wypowiedź bo domagając się sprostowania, przeprosin, (zaraz normalnie ktoś napisze) odszkodowania za "obrazę" wagi piórkowej .... stajemy się śmieszni ... ja tam znam wartość marki, wartość mojego auta, sentyment itd. a 95% dziennikarzy zna się na autach tyle co mogą wyczytać w internecie itd. a internet ... każdy może napisać wszystko ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum