prowadzący ma pewnie VW Golfa
marny reportaż- przykre to pewnie najbardziej dla organizatorów zlotu- bo to nie o taką promocję chodziło
ale popatrzmy na dobre strony tego- wielu ludzi nie zdecyduje sie na zakup Alfy
i dobrze- bo to nie Volks Alfa
wkońcu trzeba miec wypchany portfel by nią jeździć
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
czy ja wiem czy tak tragicznie, patrząc na to z drugiej strony - może przynajmniej odstraszy tych którzy kupując alfę nie zachwycają się jej pięknem a kupują by mieć bo np szybka jest:P i tania:))
sami przyznacie ile to mijacie na ulicy ludzi w alfach którzy nie mają pojęcia o czymś takim jak społeczność alfistów itp, katują alfy tak jak pacerwagony nie wspominając już o zanikającym zwyczaju pozdrawiania się alfostów:) mi osobiście nie podoba się taki układ rzeczy gdy każdy kupuje alfę przy czym nie powiększa się grono prawdziwych alfistów:)
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-05-08, 13:17
Więcej takich reportaży!!!
Ja wywnioskowałem że Alfa to marka elitarna, dla bogatych(duze kozty utrzymania)
I dobrze. Dres weżmie e36 i nie zniszczy Alfy jakims wsiowym tuningiem
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Ja tam rowniez nic strasznego w tym reporazu nie widze a z waszymi wypowiedziami zgadzam sie w 100 %
Chyba nie do końca rozumiecie o co w tym wszystkim chodzi
W całym tym pożal się Boże materiale nie padło ani jedno słowo, o imprezie która spowodowała że spotkali się ci wszyscy ludzie,
TVN Turbo zosytał zaproszony na XV Zlot Alfistów przez FAP i żeby było śmieszniej opłacono tym dupką nocleg w hotelu.
Nikt nie ma pretęsji do nich o to, że powielają schematy dotyczące Alfy.
Grupa ludzi przez wiele miesięcy organizował ten Zlot, załatwiała sponsorów organizowała noclegi i wiele innych pozwoleń, a banda ignorantów zrobiła do tego taki komentaż jakby takie spotkania odbywały się co sobotę w każdym większym mieście
Chyba nie taka jest rola mediów zaproszonych na tego typu imprezy
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
W całym tym pożal się Boże materiale nie padło ani jedno słowo, o imprezie która spowodowała że spotkali się ci wszyscy ludzie,
TVN Turbo zosytał zaproszony na XV Zlot Alfistów przez FAP i żeby było śmieszniej opłacono tym dupką nocleg w hotelu.
Grupa ludzi przez wiele miesięcy organizował ten Zlot, załatwiała sponsorów organizowała noclegi i wiele innych pozwoleń, a banda ignorantów zrobiła do tego taki komentaż jakby takie spotkania odbywały się co sobotę w każdym większym mieście
Zgadzam sie z toba w 100 %...
_________________ Poniżej miejsce na twoją reklamę..... : )
wkońcu trzeba miec wypchany portfel by nią jeździć
bardzo dobrze iż tak powiedzieli,dzięki temu byle kto nie będzie jeżdził Alfą Romeo a my przy okazji możemy się czuć jak bogacze
No nie do końca masz racje, bo takie wydarzenie wymagało dużo poświecenia Rastasa i ludzi z nim współpracujących. Bylem na Torze i na KJS ( organizował Pader ) obie imprezy były dopięte na ostatni guzik, aż sie milo wspomina, w szczególności ze jestem z wami od nie całego roku! Przeżyć i być tam cos wspaniałego! Szkoda ze nikt z z panów z TVN-u nie wczuł sie w ta atmosferę, a wybiórczo skometował nie tylko sama marka jaka jest Alfa Romeo ale i po czesci nas! Jak by ten stereotyp byl najważniejszy, bo AR sie psuje! Ja dodam ze "Jak dbasz tak masz" nie tyczy sie to tylko Alfy ale wszystkich aut. Dużo bym pisał, bo czas na zlocie był czymś wspaniałym niepowtarzalnym.
Ostatnio zmieniony przez luciano 2008-05-08, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam rowniez nic strasznego w tym reporazu nie widze a z waszymi wypowiedziami zgadzam sie w 100 %
i tu się mylisz pisząc że nie rozumiem (y) o co w tym chodzi... moi przyjaciele ze szczecinka organizują co jakiś czas wspaniała impreze pod nazwą destruction derby, mają u siebie do pokazania naprawdę sporo fajne fury, drift, ... jest to małe miasteczko a jednak przy ogromnym wysiłku i współpracy potrafili zorganizować taką imprezę na którą przybyło około 1 tyś osób !!!!! pełne zabezpieczenie w postaci karetki itd... profesjonalizm na najwyższym poziomie... zaprosili opt żeby zrobić program o pasjonatach motoryzacyjnych same pozytywy a podstawowy to taki że młodzi ludzie nie mający zajęcia mogą czerpać przykład i bawić się w motoryzację próbowac swoich sił w amatorskich wyścigach wydawać pieniądze na auto zamiast na drugi, grzebać w smarach zamiast stać pod bramą.... i co????? efekt taki że dostali hotel byli na impreskach tede nawet na wolno podkręcił ... iiiiiiiii zrobili program o tym jaki to tede jest super bo dał się przwrócić kolesiowi z tvn turbo w poldku, wogule program ukazywał tylko gwaiazdorstwo pana tede .... i jakieś tam marne urywki z tej wspaniałej imprezy ....
Ostatnio zmieniony przez pikero 2008-05-09, 00:30, w całości zmieniany 1 raz
zrobili program o tym jaki to tede jest super bo dał się przwrócić kolesiowi z tvn turbo w poldku, wogule program ukazywał tylko gwaiazdorstwo pana tede .... i jakieś tam marne urywki z tej wspaniałej imprezy ....
No właśnie, o to chodzi
Jak już wcześniej napisałem:
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Po co te nerwy, redaktorzy z TVN turbo poruszający się na codzień służbowymi oktawiami powtórzyli obiegowe opinie o Alfach. Mnie to tylko śmieszy, bowiem wiem że dzięki takim stereotypom mogę pozwolić sobie na kupno fajnego, niepowtarzalnego auta po benalnie niskich cenach. Wyluzujcie więc i zbierajcie kasę na zawodną, psującą się, sypiącą i rdzewiejącą na potęgę (+ gubiącą tłoki) Brerę .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum