Wysłany: 2008-03-19, 15:03 które aso jest the best
WITAM! OD PRAWIE ROKU JESTEM (JAK NARAZIE) SZCZĘŚLIWYM POSIADACZEM AR 159 JTD.JAKO ŻE ZBLIŻA SIĘ TERMIN PIERWSZEGO PRZEGLĄDU PROSZĘ O WSKAZANIE KRÓTKO MÓWIĄC JAKIEGOŚ RZETELNEGO,OCZYWIZDA AUTORYZOWANEGO(GWARANCJA) SERWISU W KTÓRYM MÓGŁBYM BEZSTRESOWO ZOSTAWIĆ WÓZ.JESTEM Z OSTROWA WLKP WIĘC O POMOC PROSZĘ KOLEGÓW Z OKOLIC POZNANIA,KALISZA LUB WROCKA
PS.AUTO MA PRZEJECHANE 10TYŚ,TRZA WYMIENIĆ TO CO WYMIENIA SIĘ PO ROKU A Z OKOLIC PRZEDNIEJ SZYBY DOCHODZĄ JAKIEŚ DZIWNE TRZASKI WIĘC NIE CHCIAŁBYM ŻEBY JAKIŚ UNORANY SPECJALISTA ZOSTAWIŁ NP. NA PODSUFITCE SWOJE ODCISKI ITP.
Jeśli ma być to przegląd gwarancyjny to proponuję POLCAR na Gorzysława, albo Auto Centrum na Wojciechowskiego w tym drugim myślę, że będzie taniej
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
W warszawie Dukiewicz ul.Jubilerska bodajże fachowa obsługa wszystko rzetelnie i konkretnie (nawet kawe zrobili ) i Ganienex Katowice to samo zdanie co o Dukiewiczu serwisuję w Ganinexie moją 156 już dwa lata i nie mam żadnych uwag
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum