To nie jest KILLS ale spotkanie to zrobiło na mnie takie wrażenie, że postanowiłem to odnotować
Autostrada A2, około 100km od Strykowa.
Wyprzedzam lewym pasem kilka TIRów, z prędkością około 170km/h zjeżdzam na prawy pas, zaraz za przyciągającego uwagę Mercedesa, czytam oznaczenia... CL... 65... AMG... !!!
Kilkanaście sekund potem potem z dużą prędkością lewym pasem mija nas motocykl. Kierowca Mercedesa widząc to wyraźnie poirytowany albo chętny skonfrontować możliwości swojego auta z motocyklem zaczyna przyśpieszać... ALE JAK PRZYŚPIESZA !
Ze 170km/h ruszył jakby z miejsca! Byłem pod takim wrażeniem, że szczęka mi opadła, (nawet nie pomyślałem o ściganiu tych wariatów! wciśnałem tylko gaz do oporu z ciekawości, choć i tak było to na 6tym biegu) i po chwili zniknęli za zakrętem.
Oryginalnie 190 + chip 11-13 + gta mod 1-3 = okolo 202-206 konikow. Okolo 6.8 sekundy do setki:) I tak malo. Marzy mi sie cos takiego:) 320 konikow:)) To jest to:))GTA
Heh, a mnie marzy się 2.5 V6... Powoli zaczyna mnie ogarniać szaleństwo na punkcie tego samochodu. Jeśli znajdę czarnego sedna z liftem wnętrza, to kto wie;)
Pozdrawiam.
- Rafał
Oj bedziesz czul roznice:) . Szwagier ma 156 2.0 i ostatnio sie przejechalem . Wniosek - nie ma porownania, calikem inne auto, przejedziesz sie to i zakochasz sie:))))
Pozdr.
_________________ Golf II 1.8 90KM
Vectra 1.8 115 KM
Vectra 2.0 140 KM
Jest Alfa 156 2.5 190 KM+chip Autodelta+GTA Mod
Oj bedziesz czul roznice:) . Szwagier ma 156 2.0 i ostatnio sie przejechalem . Wniosek - nie ma porownania, calikem inne auto, przejedziesz sie to i zakochasz sie:))))
Pozdr.
Dlatego póki nie będę gotów na zakup 2,5 V6, to raczej odpuszczę sobie przejażdżkę
Pozdrawiam.
- Rafał
Rafik napisał/a:
Pozdr.
Dlatego póki nie będę gotów na zakup 2,5 V6, to raczej odpuszczę sobie przejażdżkę
Pozdrawiam.
- Rafał
Zaraz bedę miał kompleksy ze 2.0 śmigam
Jak narazie mi wystarcza, ale bałbym sie wsiąść w 2,5 bo na bank bym za miseiąc juz szukał V6 dla siebie...za co moja PAni by mnie z chaty wyrzuciła
Faktycznie, w 2.5V6 można się zakochać i to nie tylko z powodu osiągów.
Jeszcze przed zakupem planowałem kompleksową zabudowę car-audio ale... ten dźwięk silnika... jest przepiękny i zabudowa car audio zakończyła się tylko na wymianie radia
Włosi potrafią robić silniki z duszą, to prawdziwe serce tego samochodu.
stoję se na swiatłach i podjechała obok 156 2,0ts, która często widziałem (w środku nadmuchany dres w czapeczce nike) miałem otwarte szyby i luknąłem na niego, a on szybkę w dół i do mnie co się ku...wa gapisz, wiec ja z uśmiechem na twarzy do niego co bmw się zj....ło?? a on do mnie ze to jego alfa i ze costam costam jeszcze mamrotał pod nosem, wiec ja znowu do niego ze niech lepiej ja sprzeda komuś kto zasługuje na nią, gościa zamurowało i blondynę obok tez, zapaliło się zielone wyrwał po piskach ale cóż chyba nie umiał jeździć bo jakoś choć opóźniony był mój start to zanim ja zapiąłem 2 to on był już o długość z tyłu i słyszałem tylko jak mu się koła jeszcze na 2 zmieliły a potem dzielnie próbował się wciskać miedzy auta w szczeliny żeby mnie dojść i o mały włos nie wbił się w autobus na przystanku i potem tyle go widziałem
_________________ AR 33 1,3 - była
AR 33 1.4 Imola - odpoczywa w garażu
AR 33 1,7 8v - była
AR 33 1,7 16v P4 - obecnie
Wczoraj zkillowałem Alfe 146 1.4 T.S identyczna jak moja nawet kolor ten sam tylko w środku typek był chudszy niż ja no ale dostał za swoje, dopiero potem zauważyłem że gaz tam miał nie wiem czy to było przyczyna wolnego startu bo koleś widać że ją deptał.
No ale kupił sobie cieniarski włoski samochód to niech ma .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum