a tak swoją drogą może by zaniżać te prędkości albo podawać w milach wtedy nie urażałyby one uczuć innych...
w takim razie ja pytam:
jaki sens w istnieniu tego tematu
Wróć do samego początku tego tematu, przeczytaj kilka pierwszych postów to zrozumiesz o co mi chodziło jak zakładałem ten temat.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
kurcze tyle kłótni, sporów, a tu się okazuje że mało kto zrozumiał sens tematu no moja też wyciąga z kieszeni dużo czasami mam wrażenie że za dużo a ostatnio w ciągu sekundy to całą wypłatę wyciągnęła szybka jest nie
Moj boxer 1.4 dał radę 200km/h z 3 osobami na pokłądzie i bagazami jak bym miał jeszcze kawałek drogi to moze pare km więcej bym podciągnoł,taka sytuacja była przed remontem po zrobieniu głowic,pierscieni i paru dupereli jeszcze nie sprawdzałem po remonicie ale gozej napewno niebedzie
Ostatnio zmieniony przez qdlacz007 2007-11-02, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
Co tam 3 miejsce, ja jeszcze za 2 nie dostałem Korczu, musisz być cierpliwy
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-11-03, 12:41
AR_33 napisał/a:
Korczu napisał/a:
własnie Pawełku a gdzie moj dyplom za 3 miejsce ?
Co tam 3 miejsce, ja jeszcze za 2 nie dostałem Korczu, musisz być cierpliwy
co tam co tam...,dla mnie trzecie miejsce to rewelka a jakbym mial drugie tak jak ty to sam bym sie pofatygował do Pawła po dyplomik no to musimy czekac cierpliwie nie wiem jak u ciebie ale u mnie juz antyrama oraz miejsce czekaja w pokoju pozdrawiam
witam
ja poleciałem 230 km/h na autobahnie , żeby nie było , że przez wieś i trzeba mnie od razu zbesztać , że wariat i chcę dodać , że mam 32 lata , żeby nie było , że gowniarz i dodam , żeby nie było że nie rozsądny , że to nie jest V max , bo jeszcze był luz pod nogą tylko strach nie pozwolił docisnąć. jak ktoś kupuje szybką brykę to nie po to , żeby sprawdzać ile najmniej spali , albo wlec się z punktu A do B jak najdłużej , bo tak bardzo kocha jeździć , że może cały dzień. Są miejsca i czas kiedy można a są miejsca i okoliczności kiedy trzeba.
Sorry , że się tak rozpisałem na proste pytania , ale przeczytałem kilka wpisow , że to nie wypada tak szybko jeździć i postanowiłem powiedzieć co o tym myślę
pozdrawiam
witam voivod
jeśli chodzi o twoj pierwszy cytat z mojej wypowiedzi i komentarz to nie podzielam twojej pasji ssania . . A jeśli chodzi o litrarzowanie to fajna przygoda tyle , że nudna i w naszych włoskich wynalazkach może doprowadzić do nerwicy, bo one fajnie jeżdżą tylko , że potrzebują do tego odpowiednią tzn. niemałą ilość paszy dla swoich kucy
pozdrawiam
co złego to nie ja , miłość nie jedno ma imię
Kuban [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-07, 21:30
Ja nie wiem ile moja pójdzie bo dopiero co ją kupiłem a teraz to trochę warunki nie sprzyjające do takich eXperymentów. Pozdrawiam
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-11-07, 21:49
a ja moja AR 147 1.9 JTDM(150 kucy) jechalem autostrada z gliwic do katowic 205km/h
a Ar 156 2.0 TS (155Kucy) moich rodzicow jechalem 215 km/h.pozdrawiam
a ja moja AR 147 1.9 JTDM(150 kucy) jechalem autostrada z gliwic do katowic 205km/h
a Ar 156 2.0 TS (155Kucy) moich rodzicow jechalem 215 km/h.pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum