Wera nie wiem czy widziałas którąś z amerykanskich reklam toyoty celica tej po 2000, jezeli nie to warto. Zabawne sa. Hasło reklamowe to: Looks fast!!!
gdyby nie alfa to marzyłem o Corrado ale wydatki nie pozwalały na taki zakup więc oglądałem sie za innymi popularnymi autkami. w dniu kupna byłem nastawiony na Xantie, ale na szczęście znajomy przywiózł z niemiec 155ke i tak zostało
u mnie corrado G60, nissan 100 NX, Honda Civic (generacja z 98 roku) a tkaże w chwilach żacmienia podobał mi się Nissan Micra poprzedni (jeszcze dwa dni przed zakupem 156 byłen na niego zdecydowany).
Nissan micra powiadasz
Był u mnie kiedyś ten samochodzik w domu, I w okresie od 1997 roku (kupiony jako nowy) do 2001 roku gdy go sprzedaliśmy, naprawde do niczego nie dało się przyczepić w sensie-( nic się nie popsuło, klekotało , przepaliło i takie tam ) . jego następca (nissan almera 2 generacja) w porównaniu do micry niestety rozczarował .
Mam sentyment do tego autka, nikt kto nie miał z nim doczynienia pewnie tegonie nie zrozumie. Sam gdybym nią troche nie pojeżdził podchodził bym do niej wyłącznie jak do brzydkiego typowo babcinego wózeka na zakupy.
Jak bym miał kiedyś opuścić Alfę (co jest mało prawdopodobne) to bym Rozglądał się za jakąś Hondą. Dla mnie Hondy to właśnie takie japońskie Alfy (chodzi o silniki).
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Model: Inny
Silnik: Mercedes Coupe E220
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-11-27, 12:00
Ford Explorer
Chevrolet Blazer
Chevrolet Camaro
Chevrolet Impala
Buick Le Sabre z lat 70-ych
Dodge Ram
Dodge Charger
Ford Mustang
itd...
Najwazniejsze zeby bylo duze wrecz ogromne!! i silnik minimum 200 kucy
_________________ Tesknie za Alfa i za V6-tka :(:(:(
Nastepny cel to Alfa 166 tylko musze sprzedac merca...
Alfa 145 1.6 Boxer
Ktoś tu wspomniał o czarnym Saabie 900 coupe-powiem tak, nie mam jeszcze alfy i to auto jest dla mnie jedyna alternatywa i przyznam ze trochę mnie kusi. Z innych samochodów to może lancia delta, clio Williams. No i klasyki, taki mercedes W114 z lat '70 czy nasz poczciwy duży fiat ale z 2-litrowym silnikiem pod maską i obniżonym i utwardzonym zawieszeniem. Z pewnością nic niemieckiego-miałem wątpliwa przyjemność obcować z astrą 1 i 2, golfem II i III oraz bmw e36 i te auta napawają mnie wręcz odrazą-szczególnie te smutne, czarne i twarde plastiki rodem z podłokietników w multikinie.
Hm jak nie byłoby alfy to wziąłbym Fiata Brava jest całkiem fajne a jeśli nie byłoby włochów to dosyć ładnym autem i nie pospolitym ale za to ze smakiem Astra Coupe Bertone 2001 rok
Ja jezeli musialbym opuscic alfe to chyba kupilbym sobie volvo v40 po lifcie
Wysłany: 2007-12-03, 11:25 Inne
Tylko coś z tylnym napędem. Merc jest dla emerytów, więc wybrałbym BMW ( silnik 2,5 i wzwyż ). Niesamowite prowadzenie i wyważenie auta. Smutno to przyznać, ale większość AR to tylko malutki zalążek tego, co oferuje beema w tym zakresie. Choć AR na pewno produkuje ciekawe auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum