Chyba co nie którzy nie zrozumieli pytania, a brzmiało ono :czym bym jeżdził, a nie co bym chciał mieć. Bo trudno brać pod uwage że jak by ktoś nie miał swojej alfy za powiedzmy 20tyś to jeżdził by innym samochodem za powiedzmy 40 tyś.
eee, ja wlasnie dopkladnie zrozumialem...
przeciez nie napisalem, ze chcialbym jezdzic gallardo
fiacik nowy bravo jest piękny....
poza tym seaty też miodzio szczególnie nowy leon czy ibiza... coś w sobie mają przynajmniej takie jest moje skromne zdanie...
Ja napisze wprost, szukająć autka dla mne ojciec przeglądał wsórd Astry II, WV Golfa IV, Xsary i innch szmelcwagonów o których nawet przypał pisać... wiec dobrze że istnieje Alfa
_________________ To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
Przed Alfą miałem kupic Mitsubishi Sigme 3.0 V6 24v pełen wypas przejechałem 600 km w jedna strone po te auto i okazało sie ze sporo do roboty jest Kupiłem alfe i jest tak samo dużo do zrobienia
Wera nie wiem czy widziałas którąś z amerykanskich reklam toyoty celica tej po 2000, jezeli nie to warto. Zabawne sa. Hasło reklamowe to: Looks fast!!!
Przed Alfą miałem kupic Mitsubishi Sigme 3.0 V6 24v pełen wypas przejechałem 600 km w jedna strone po te auto i okazało sie ze sporo do roboty jest Kupiłem alfe i jest tak samo dużo do zrobienia
Tyle że częsci do Mitsu trzeba by było brać z Japonii i zapłacił byś 2 razy tyle co za naprawę Alfy.
Cytat:
poza tym seaty też miodzio szczególnie nowy leon czy ibiza... coś w sobie mają przynajmniej takie jest moje skromne zdanie...
Tak, maja..... czesci od VW
Jeździłem Leonem- zdradza go płyta podłogowa z Golfa. Ten samochód to usportowiony Golf, Alfy szyte są na miarę. Nie wiem, ale ostatnio mam jakąs awersje do niemieckich aut. Od Seata Leona zdecydowanie bardziej wolał bym Grande Punto Abarth.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum