Dziś znalazłem w internecie naprawdę ciekawy filmik i pomyślałem, że warto zalinkowac go na forum
coprawda główną rolę odgrywają tutaj Sierry Cosworth ale w tle bardzo często pokazują się np. Alfa 75, GTV, 164QV i kilka innych. Widac również ziejącego ogniem Golfa drugiej generacji, pogoń sierry za Porsche 911. Naprawdę jest co oglądac, a w tle czasem pogrywa klimatyczna muzyka.
http://www.youtube.com/watch?v=ciElgEpQNFU -164 twinengine myslalem ze nigdy ostatecznie niepowstala widzialem gdzies kiedys schematy tego auta ale nigdy nic poza tym myslalem ze skonczyla jak 164coupeV10 na deskach projektantow a tu prosze.
Film prezentuje jak wyśmienity kierowca (legenda sportów motorowych) panuje i ukazuje zalety transaxle AlfaRomeo na przykładzie jak dlamnie najwspanialszego modelu Giulietty tipo116
Widac jak pracuje zawieszenie najlepsze jest jednak jak wjeźdza na wage i waga na każdym kole pokazuje taką samą wartość (no z tym przesadzili hehe)
Niemniej polecam dla wszytskich Alfaholików prawdziwa gratka nie tylko tych co śmigają nowszymi Alfami.
http://www.youtube.com/watch?v=2l76YT7KS50&NR
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 759 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-01-21, 15:16 Re: TrackDay - Satory
Piotr napisał/a:
Dziś znalazłem w internecie naprawdę ciekawy filmik i pomyślałem, że warto zalinkowac go na forum
coprawda główną rolę odgrywają tutaj Sierry Cosworth ale w tle bardzo często pokazują się np. Alfa 75, GTV, 164QV i kilka innych. Widac również ziejącego ogniem Golfa drugiej generacji, pogoń sierry za Porsche 911. Naprawdę jest co oglądac, a w tle czasem pogrywa klimatyczna muzyka.
bardzo ciekawy filmik z ta 164 a moze by tak na zlocie zrobic taki maly rajdzik.plac potrzebny maly troche opon i jazda panowie.mam podobny filmik na 8 super z udzialem fiata 500 z silniczkiem od jakiegos motoru i bez mechanizmu roznicowego cos ala gokard i to chyba nawet z turbo cos nie samowitego jak to za...a
Wysłany: 2007-01-29, 22:45 FILM- Dzisiejszy wypadek Hammonda-"Chomika"z TOP G
Moze nie do konca jest to temat zwiazany z AR ale warto obejrzec jak ktos nie widzial.
FILM- Dzisiejszy wypadek Hammonda-"Chomika"z TOP GEAR
Zobaczcie i ocencie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum