Co sadzicie o filmiku,fajowy prawda?
Tylko ALFA ROMEO jest tak swietna marka ze mozna siedziec, patrzec sie i patrzec, praktycznie wszystkie auta sie podobaja...
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 738 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-01-28, 19:07
chcialbym ten filmik sciagnac na komputer czy moze ktos mi pomoc i powiedziec jak to zrobic??chcialbym go pozniej sobie wrzucic na komorke i pokazac znajomym
Wysłany: 2007-01-28, 19:26
tzreba byloby zapytac o ten filmik BartkaL on cos powinien wiedziec na ten temat.dziwne ze na zdjeciach na forum w aucie blachy sa zamazane a na filmiku juz nie(czyzby ktos nas wkrecal )
http://www.forum.alfaholi...bf7fbf06f#19281
Tak, w filmie występuje Alfa ojca. Na zdjęciach na forum rzeczywiście są zamazane blachy bo jak robiłem upload do mojej galerii to zasłaniałem rejestracje. Do filmu jednak prosili że jakby się dało to żeby dać zdjęcie z nie zasłonięta rejestracją. Jeśli nadal nie wierzycie to mogę wkleić zdjęcie w oryginalnym rozmiarze i przed obróbką
Wysłany: 2007-01-28, 19:44
BartekL napisał/a:
Jeśli nadal nie wierzycie to mogę wkleić zdjęcie w oryginalnym rozmiarze i przed obróbką
to nie jest kwestia wiary,chcialem tylko abys sie do tego ustosunkował
przeciesz Alfa to nie Maybach-choc wole i tak alfe twoj tato ma fajna fure! a tak z ciekwosci ile dali za udostepnienie Belli do filmiku?
Masz moze ten filmik na kompie bo chcialem sobie go wgrac na komorke?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum