Jeśli chodzi o te w średnim wieku (2002) to w cale nie jest lepiej a nawet gorzej....
niedość że element który do normalnego samochodu kosztuje 300 zł to w moim przypadku 1400 zł to jeszcze trzeba go sprowadzać z Włoch a potem po 2-3 tygodnaich oczekiwania okazuje sie że w Bielsku(lub w Turynie) wydaja takie katalogi części w których są błędy i kiedy samochód jest rozebrany i gotowy do motażu okazuje się że część nie pasuje bo mimo że dobrana z katalogu, jest do innego modelu ... kolejne 2-3 tygodnie aż przyjdzie porpawana czesc ...
_________________ Fury
ALFA ROMEO 156 3.2 V6 GTA
0-200 km/h - 21 s
Ostatnio zmieniony przez Fury 2007-01-26, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
owiem szczerze, nie moge nażekać na moja Alfe, poza podstawowymi rzeczami jak klocki ham, czy filtry i oleje, to jeśli coś sie zepsuje to jest to ewidentnie moja wina, że zaniedbałem jakąś rzecz lub moja głupota że przesadziłem...
a marudzicie czesci nie sa wcale takie drogie w mojej 146 z 96 r porownujac je do vw G3 cena sa takie same wiadomo tylko ze do vw mozna latwiej kupic cos ze szrotu
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum