a ja ostatnio często jestem w wawie ponieważ pracuje i dużo alfek widziałem machałem mrugałem i nic nawet ktoś srebrna 156 chyba na klubowych ramkach nie odmachał
no ja ostatnio jechałem na wawe i widziałem kolege ale nie mrygałem (przy mijaniu zauważyłem dopiero)
to jesteś lepszy od mnie bo ja nawet wogle nie zauważyłem zapewne i Ty i ja lecieliśmy jak proce hehe tak jak to zwykle jak się spotykamy hehehehe
jak zwykle albo ty mnie albo ja ciebie z nienacka wyprzedzam hehehe tak jak to ostatnio pod wiaduktem
_________________ AR 33 1,3 - była
AR 33 1.4 Imola - odpoczywa w garażu
AR 33 1,7 8v - była
AR 33 1,7 16v P4 - obecnie
Ostatnio zmieniony przez Strzala_1 2008-09-22, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
A u mnie smutna sprawa w Bielsku.
Jak raz stałem na światłach z samego przodu to z naprzeciwka śmigły chyba z 3 Alfy.
Aż się zdziwiłem tyle Alf naraz.
No i ja podjarany czekam aż ktoś mrygnie, machnie, czy cuś, a tutaj nic...
Przejechały dwie albo nawet trzy 156'tki oraz jedna GTV i nic.
Jedna 156 ciemno czerwona, stała nawet naprzeciwko, i kierowca się jakoś krzywo patrzył
Fakt faktem, że u nas z życzliwością bardzo ciężko. Jak koledzy napisali wyżej, w krajach skandynawskich, zresztą i nie tylko sprawa wygląda zupełnie inaczej.
No ale taki mamy naród niestety...
Mimo wszystko będę dalej liczył na jakieś gesty ze strony Alfistów mieszkających w moich okolicach.
A propos pozdrawiania. Pozdrawiam kolegę ze Sportwagona w kolorze bodajże morskim (nie znam się na kolorach)z rej KWI coś tam oczywiście z ramkami klubowymi, który wczoraj przemierzał Żegocinę w stronę Limanowej.
- Rafał
A ja macham mrugam i cos ciezko z odzewem a to chyba dlatego ze nowymi alfami jezdza goście z kasa i samochod mają gdzies dopiero gdy widac starsze modele mozna spodziewać sie Milego gestu
Ale ja osobiście juz zawsze bede pozdrawiał jesli tylko okazja bedzie:)
_________________ KTO NIE POSIADA NIGDY NIE ZROZUMIE DLACZEGO WLASNIE ALFA TEL:608 044 587
stoje se na swiatelka podjechala 156 wiec ja usmiechniety spojzałem na kierowce i pasazerke i w pewnym momecie szybka w dół ja z oczekiwaniem na słowa przywitania a tu słysze "co sie ku...wa gapisz"
reszte opisałem tu bo tu sie tez nadawało KILLS KLIKAC
AR 33 1,7 8v - była
szok pierwszy raz cos takiego mnie spotkało nigdy sie tego nie spodziewałem po posiadaczach alfinek choc jak ju koledzy wyzej tez powitani serdecznym palce byli :/
AR 33 1,7 8v - była
szok pierwszy raz cos takiego mnie spotkało nigdy sie tego nie spodziewałem po posiadaczach alfinek choc jak ju koledzy wyzej tez powitani serdecznym palce byli :/
____
No coś zaczyna być nie tak :/ Jak Alfy się "psuły" to chyba tak nie było a teraz w rankingach AR poszła w górę, i powoli zaczyna być masowa, dlatego nie kupujcie ALF, bo się psują;) Ja dla przykładu dziś w KRK się pozdrowiłem z czarna 156.
Pozdrawiam 'operatora' czarnej 156 z blachami chyba OB . Alfa zauważona w Jędrzychowie , jak ją minąłem to mrugnąłem awaryjnymi i po chwili dostałem odpowiedź światłami długimi . Pozdrawiam jeszcze raz.
_________________ Alfa Romeo powstała tylko dla kierowcy, reszta to zło konieczne
this is my truth tell me yours
Alex Jones - EndGame ---- google, trzeba zobaczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum