Dzumka chyba cię wczoraj widziałem ok godz 15 , zaskoczony byłeś nieźle- ja zdążyłem zareagować
To nie było zaskoczenie, machnąłem wcześniej ale nie widziałem odpowiedzi i w ostatniej chwili jeszcze skręciłem głowę w bok żeby podjąć ponowną próbę. Mijaliśmy się na skrzyżowaniu Rodziewiczówny i Osmańczyka? Chyba że się mylę bo mijałem wczoraj kilka AR.
Możliwe że wcześniej machałeś , ale ja dopiero w ostatniej chwili cię zauważyłem i podniosłem kciuk do góry - widziałeś?
ups , sorki po 14 godz. Moja była srebrna z listwami na drzwiach.
najważniejsze że się zauważyliśmy , nigdy nie jestem pewien czy to twoja (dopiero jak zobaczę z tyłu spoiler) , bo jest jeszcze jedna czerwona 156 - bazuje zazwyczaj na przeciwko kauflandu
pozdrawiam
_________________ Alfa Romeo powstała tylko dla kierowcy, reszta to zło konieczne
this is my truth tell me yours
Alex Jones - EndGame ---- google, trzeba zobaczyć
najważniejsze że się zauważyliśmy , nigdy nie jestem pewien czy to twoja (dopiero jak zobaczę z tyłu spoiler) , bo jest jeszcze jedna czerwona 156 - bazuje zazwyczaj na przeciwko kauflandu
Tej koło Kauflandu już dawno nie widziałem, ale widziałem jeszcze też inne.
Jakby co to ja macham zawsze każdej AR, czasem się zdarza że w ostatniej chwili zauważę i nie zdążę.
No dobra a ja się pytam kto dzis z was (mial ramki klubowe) srebrna alfa 156 pomykal przez gliwice ul Andersa i Kosciuszki ok 16.50 pomykal przede mna i obok mnie i mnie nie widzial i nie slyszal (trabilem ) o pomachaniu nie wspomne
_________________ A mówią, że nie ma miłości od pierwszego wejrzenia...
a mi dzisiaj pomachał starszy dziadek na rowerze:PP zdjął kapelusz i pomachał:P haha:PP
oczywiście odmachane:P
również miałam pewną niezapomnianą sytuacje ze starszym Panem:), nawet o niej pisałam
kiedyś.
Starszy owy Pan, przechodząc koło mojej Belli nagle mówi: "Alfa Romeo-no cóż by innego" i ten jego <banan na twarzy>; to było bezcenne
pozdrawiam
_________________ "A przede wszystkim.... Czy Twój samochód ma duszę?"
jak będę starszym dziadkiem to też będę machał Pozdrawiam czarną 159 na warszawskich tablicach, jechaliśmy w tym samym kierunku na Kraków zakopianką, pomachałem - odmachane.
No dobra a ja się pytam kto dzis z was (mial ramki klubowe) srebrna alfa 156 pomykal przez gliwice ul Andersa i Kosciuszki ok 16.50 pomykal przede mna i obok mnie i mnie nie widzial i nie slyszal (trabilem ) o pomachaniu nie wspomne
przyznam się bez bicia,że to chyba ja bo codziennie jeżdżę o tej porze przez Andersa i Kościuszki ale wtedy miałem ciężki dzień i nie dużo do mnie docierało .Następnym razem się poprawie i będe machał jak szalony tym bardziej,że chyba nie raz Cię widziałem w tych okolicach
a mnie spotkała zabawna historia w krynicy, firmowe auto się zepsuło, więc pojechałam na instalacje alfą, na miejscu podjeżdżamy pod ludzi z firmy dla której pracowaliśmy, podchodzi do mnie człowiek z tej firmy, zauważył ze mam naklejkę klubową, mówi że on ma 156, syn 145 i jeździ na zloty I że Alfa to auto a reszta to kto nie jeździł ten nie wie. Miał koszulkę alfa romeo. Aż się miło człowiekowi zrobiło, bo zawsze się słyszy ze alfą to taka i owaka.
A mnie dzisiaj jeden ze srebrnej 156 pozdrowił środkowym palcem-odreagował na mój wzrok bo patrzyłem się na jego auto. Skończyło się to tak, że jego chyba 1.6 zostało sponiewierane- (drugi kickdown do końca). A ścierał się moment(bo automat jest niestety ospały). Nie wspominam co mu powiedziałem na CB- nie nie - wyzwisk nie było, poprostu mu powiedziałem, żeby sie nie chwalił przy wszystkich jak mu głęboko w...... wchodzi.
Zasmucilo mnie to nie co , ale sie nie poddaje , jak ktos zobaczy czarna Belle 156 SW JTD na blachach ZDR to machac , mrugac , trobic kloledzi i kolezanki na pewno pomacham , pomrugam albo potrabie
oj cos slabo z ta zyczliwoscia w kraku lecz sa pozytywne odzewy na mruganie ale zazwyczaj ludziska sprawdzaja czy swatla maja aby wlaczone ale nadal uparcie bede wital wszstkie alfy nawet zarozumialcow co kupili sobie zeby szpanowac kasa
_________________ KTO NIE POSIADA NIGDY NIE ZROZUMIE DLACZEGO WLASNIE ALFA TEL:608 044 587
ja macham praktycznie każdemu a odmachuje moze z 1 na 10...niestety u nas w kraju coś słabo z tym zwyczajem.
rok temu będąc w Norwegii swoją Alfą, machali praktycznie wszyscy kierowcy, i tych nowszych i starszych modeli, z którymi się mijałem.
ps. koledzy się aż śmiali że tyle znajomych w obcym kraju heh...
Ja miałem taką samą sytuację jak jeszcze u starego w Finlandii w Kitee mieszkałem, to tam nieraz właśnie jak staliśmy na stacji benzynowej (wtedy ojczulek brykał jeszcze 156) to mieliśmy parę razy sytuację że jakiś inny Alfista zjeżdżał choćby żeby pogadać o autkach
W ogóle tam np. jak się to naszemu znajomemu stało, że mu się bryka (też 156) rozkraczyła, to za jakiś czas następna Bella go odwiedzała, by właścicielowi pomóc
Tam są inni ludzie. Oni się cieszą że mają Alfy! a w PL są tacy co ciągle narzekają
przyznam się bez bicia,że to chyba ja bo codziennie jeżdżę o tej porze przez Andersa i Kościuszki ale wtedy miałem ciężki dzień i nie dużo do mnie docierało .Następnym razem się poprawie i będe machał jak szalony tym bardziej,że chyba nie raz Cię widziałem w tych okolicach
No oczywiscie nic się nie stało, rozumiem cięzki dzien... no i mam nadzieje ze nastepnym razem uda sie nam pozdrowic
_________________ A mówią, że nie ma miłości od pierwszego wejrzenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum