Ostatnio już zauważam że prawie każda Alfa mi odwzajemnia pozdrowienia, najczęściej nie odwzajemniają kobiety za kółkiem.
Ostatnie tydzień spędziłem w Beskidzie sądeckim i wracające trasą Nowy Sącz - Kraków, spotkałem po drodze więcej AR niż kiedykolwiek w życiu Większość odwzajemniała pozdrowienia.
Ostatnio zmieniony przez dzumka 2008-08-22, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
[quote="dzumka"]..... najczęściej nie odwzajemniają kobiety za kółkiem....
Z przykrością muszę stwierdzić, że wiele kobiet uważają samochód jako fajny dodatek do swojej urody. nie maja pojecia co mają pod maska, ważne zeby autko pasowalo do jej tispów i torebeczki, a że nie stać je na tak modne dzis suv'y to kupują sobie alfy.
Oczywiście nie tyczy sie to nas- forumowiczek więc śmiało machaj
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: TS 2.0
Rocznik: 2000
Wysłany: 2008-08-25, 19:41
Witajcie witajcie i alfie pomachajcie... dziś wielka du... widziałem sporo 147 w okolicach starej miłosnej, Sulejówka, łomianek, mało lampy mi nie odpadły i nic może kiepski dzień!!!!!! POZDRAWIAM
ja powiem tak nie zdarzyło mi się zeby odmachał mi jakiś starszy gościu, ale jak jest młodszy i widać to to zawsze albo on macha albo odmacha :0 hehehehe
_________________ TYLKO ALFA !!! PIEKNE AUTO oczywscie CZARNA lub CZERWONA )
ja powiem tak nie zdarzyło mi się zeby odmachał mi jakiś starszy gościu, ale jak jest młodszy i widać to to zawsze albo on macha albo odmacha :0 hehehehe
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: TS 2.0
Rocznik: 2000
Wysłany: 2008-09-01, 16:53
witam dziś jechałem w starej miłosnej pan z tablicami TK jechał za mną mrugałem awaryjnymi, machałem i co głupka z siebie robiłem i nic ,podobnie było w Wawie przy Siekierkowskim piękna 147 w czerwieni plus 2 pANIE, myślały że podrywam a ja chciałem tylko pozdrowić 3 alfki
Ja ubiegły tydzień spędziłem na Lubelszczyźnie i niestety żaden kierowca Alfy na PL tablicach nie odwzajemnił mojego machania zza kierownicy lecz był jeden który mi odmachał,odmachał mi kierowca Alfy Romeo 159 na niemieckich tablicach w okolicach Radzynia Podlaskiego.
A ja wracając ze Zlotu w niedziele miałem miłe spotkanie z czarną Brerą w Łodzi. Szkoda, że tylko kawałek jechaliśmy w jedną stronę. Ale pomachane, pomrugane i wszystko odwzajemnione
Dzumka chyba cię wczoraj widziałem ok godz 15 , zaskoczony byłeś nieźle- ja zdążyłem zareagować
To nie było zaskoczenie, machnąłem wcześniej ale nie widziałem odpowiedzi i w ostatniej chwili jeszcze skręciłem głowę w bok żeby podjąć ponowną próbę. Mijaliśmy się na skrzyżowaniu Rodziewiczówny i Osmańczyka? Chyba że się mylę bo mijałem wczoraj kilka AR.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum