Model: Alfa Romeo 156
Silnik: TS 2.0
Rocznik: 2000
Wysłany: 2008-08-01, 20:22
gorące pozdrowienia dla alfistki w czarnej GT w Łomiankach, bo nikt inny nie oddał oznak radości i przynależności do tak zacnego klubu posiadania NAJLEPSZEGO I NAJŁADNIEJSZEGO AUTA JAKIM JESTALFA
pozdrowienia dla pana (w zasadzie pasażera) czarne 147 TK, który po lekkim zastanowieniu o co biega - ODMACHAŁ (chyba po tym jak dołączyłam szeroki uśmiech)
pozdrawiam
_________________ "A przede wszystkim.... Czy Twój samochód ma duszę?"
Chciałem serdecznie pozdrowić srebrną 156 na klubowych ramkach i rejestracji SG...... która przejeżdżała dzisiaj przez Chojnę . Ja akurat nie siedziałem w mojej alfetce, byłem wtedy na spacerku z narzeczoną (ubrani w niebieskie koszulki, prawie jak bliźniaki ). Jeszcze raz pozdrawiam i życzę przyczepności
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: TS 2.0
Rocznik: 2000
Wysłany: 2008-08-04, 19:52
pozdrowienia dla wszystkich 156 w Halinowie a jest ich obecnie 5 z moją, przybywa nam autek, pozdrowienia dla czerwonej 156 GTA, a koiło zakrętu to mogłem być ja bo tam grasuje, również pozdrawiam PIOTRIIX
Chciałem serdecznie pozdrowić srebrną 156 na klubowych ramkach i rejestracji SG...... która przejeżdżała dzisiaj przez Chojnę . Ja akurat nie siedziałem w mojej alfetce, byłem wtedy na spacerku z narzeczoną (ubrani w niebieskie koszulki, prawie jak bliźniaki ). Jeszcze raz pozdrawiam i życzę przyczepności
to byłem ja na urlopie w Golicach,w Chojnie przez dwa tyg.często bywałem,zwłaszcza na ul.Polnej
Pozdrawiam również serdecznie,mam nadzieję,że kiedyś się spotkamy na jakimś browarku bo w Golicach jestem co jakiś czas
Przy okazji pozdrawiam Pana w czarnej 156 z nr.bodajże KBC,właśnie w Golicach pozdrowiliśmy się wspólnie
Ostatnio zmieniony przez arturo 2008-08-10, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
No tak, ja w sumie nowy, ale nawet nie czytając forum zapałałem chęcią pozdrawiania Alfistów i co... nikt chyba w Lublinie i okolicy nie czuje Klimatu, no za wyjątkiem 2 chłopaków w czarnej chyba 166 (na al. solidarności w Lublinie przy MCdrive) Pozdro chłopaki!!
Czuje parę osób czuje. Jakbyś widział ciemnozieloną 156 LU 90500 to machaj. Ten pan Ci zawsze odmacha bo to mój ojciec. Jak by nie odmachał to pisz mi na PM U nas w mieście nie widać wspólnoty posiadaczy Alf. Ale już pracujemy nad tym zainspirowani przez kolegów z Alfa Radom.
pozdrowienia dla czarnej 147 przy trasie toruńskiej oraz zaaaajebistej, niemieckiej, srebrnej 169 przy powązkowskiej, której kierowca ni w ząb nie rozumiał, o co chodzi tej mrugającej za nim małolacie, wlepiającej się w jego auto;(
_________________ engine doesn't matter, ride with good friends does.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum