Model: Alfa Romeo 156
Silnik: TS 2.0
Rocznik: 2000
Wysłany: 2008-07-26, 16:34
I DZIŚ NA WAWIE ZNOWU DU.....PA jeździłem z żoną mało z auta nie wyskoczyłem zero reakcji, może przez upał kierowcy Alf posneli pod wrażeniem jazdy(oile im zawieszenie nie łomocze)
No tak, ja w sumie nowy, ale nawet nie czytając forum zapałałem chęcią pozdrawiania Alfistów i co... nikt chyba w Lublinie i okolicy nie czuje Klimatu, no za wyjątkiem 2 chłopaków w czarnej chyba 166 (na al. solidarności w Lublinie przy MCdrive) Pozdro chłopaki!!
_________________ Jeżeli wszystko jest pod kontrolą...jedziesz zbyt wolno...;P
Ostatnio 2 razy sukces. Jakiś czas temu pokazaliźmy sobie kciuki z kierownikiem czerwonej 156 na rondzie w Piekarach oś. Sowińskiego a dziś przez cały Bytom i pół Chorzowa gonił mnie gość w jasno zielonej 156 SW (STA) chyba JTD bo goniła go czarna chmura . Stanęliśmy na światłach - pokazałem kciuk, facet chwilę nie jarzył ale w końcu załapał i odwzajemnił gest. Miło
_________________ hmmm... to może jeszcze szybkie kółeczko przez miasto i dopiero potem do domu?
Ja jestem mile zaskoczony ostatnio odwoże dziewczyne ze Świdnicy do Bielawy a tu prosze dwie GTV'ki mi pomachały a następnego dnia pan w Alfie 164 a My im odmachaliśmy Pozdrawiam i oby wiecej takich kierowców
dzumka a Ty może u Orlańskiego pracujesz w Otmuchowie- ja jestem z Otmuchowa i przyznam, że kilka razy widziałem czerwoną AR156- na pewno będę machał
U Orlańskiego nie pracuje a w Otmuchowie bywam dosyć często bo serwisuje tam internet dla pewnej firmy. Super że są jacyś Alfiści w okolicy.
Pozdrawiam. Macham zawsze jak tylko zobacze jakąś Bellę.
ja tam już zaczynam watpić. albo trafiam na starych, ślepych dziadków, którzy i tak nie zdążają zorientować się że coś do nich macha, mryga itp., lub widzą to i nie wiedzą o co chodzi, albo na bananowe dzieci, które dostały Alfę od tatusia na weekend, żeby przyszpanować, i zupełnie nie są w temacie...bryndza:/
_________________ engine doesn't matter, ride with good friends does.
Ja pozdrawiam kierowcę seledynowego Duetto, który jechał z Głębinowa nad jeziorem nyskim w stronę Nysy. Nie machnąłem bo szczena mi opadła z wrażenia że dopiero 200m dalej się opamiętałem.
Ja pozdrawiam kierowcę seledynowego Duetto, który jechał z Głębinowa nad jeziorem nyskim w stronę Nysy. Nie machnąłem bo szczena mi opadła z wrażenia że dopiero 200m dalej się opamiętałem.
a pamiętasz gościa w srebrnej alfie 156fl z paskudnymi listwami na drzwiach?
wyprzedzałem cię kiedyś na wiadukcie przed Kauflandem i machnąłem ręką ,
pozdrawiam, fajny masz kolorek alfy
_________________ Alfa Romeo powstała tylko dla kierowcy, reszta to zło konieczne
this is my truth tell me yours
Alex Jones - EndGame ---- google, trzeba zobaczyć
a pamiętasz gościa w srebrnej alfie 156fl z paskudnymi listwami na drzwiach?
wyprzedzałem cię kiedyś na wiadukcie przed Kauflandem i machnąłem ręką ,
a ja dziś miałem miłe spotkanie na światłach obok mnie stała Alfa 156 GTA machneliśmy sobie i w oczekiwaniu na zielone zamieniliśmy kilka zdań , niestety facet nie ma czasu na forum ale jeżeli znajdzie czas to na zlot jakiś chętnie nie pytajcie czy się ścigałem bo nawet nie próbowałem moje 2.0 poczuło się jak silnik 0.9 w seicento przy ryku 3.2 GTA
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum