wróciłem z trasy- warszawa- bydgoszcz - warszawa - pomachałem i mrugałem do 4 alf
odmachani- zero
na całej trasie spotkałem tylko 4 alfa romeo !
wjechałem przed godziną do warszawy i na jedyn skrzyżowaniu czekając na zielone światło naliczyłem 5....
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Dziś 4 próby i nic. Najbardziej wkurzył mnie koleś w czarnej 156 na Katowickiej w Chorzowie. Najpierw był za mną - mrugam awaryjnymi , potem był obok - macham , a jeszcze za chwilę przede mną - mrugam długimi. Widział wszystkie 3 pozdrowienia i co? Nic , nic i nic ....
_________________ hmmm... to może jeszcze szybkie kółeczko przez miasto i dopiero potem do domu?
olej to. ja nieraz jak było ciepełko to nawet machałem łapka przez okienko i pewnie też mysleli że debil ale jak już ktoś odpowie to sie człowiekowi miło robi
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-05-24, 19:38, w całości zmieniany 1 raz
Ja od pół roku (pierwszy raz na 1 listopada) mijam czasami czarną GT. Kierownik - starszy gość jeździ nią 60km/h. Raz machnąłem ręką - bez reakcji, więc odpuściłem.. Dość dawno go nie widziałem - jakieś 1,5 miesiąca.. Dziś jechał z przeciwka i... Zamrugał...
dzisiaj trasa rzeszow-nowy sacz .naliczonych Alf okolo 10 odmachan zero moze dlatego ze to nie klubowicze-patrzylem po ramkach i zaden nie mial klubowych .3tygodnie temu mijalem sie z gosciem na Holenderskich blachach i machal
3tygodnie temu mijalem sie z gosciem na Holenderskich blachach i machal
fajna sprawa
dzisiaj mijalem Pana w 164, mrugnalem mu dlugimi... jedyna reakcja to siegnal sprawdzic czy ma wlaczone swiatla
za to wczoraj zjedzajac z bochenskiego w katowicach na autostrade w strone krakowa, mijalem czerwona 156SW, kierowca kiwnal glowa, ja juz niestety nie zdazylem bo bylem zajety zakretami
wiec pozdrawiam serdecznie Kolege
Ostatnio zmieniony przez gonzo 2008-05-26, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Ja zawsze patrzę czy ktoś mi zamacha by mu odpowiedzieć tym samym, ale nikt nie macha:( Zauważyłem jednak że zawsze ktoś z Alfy obserwuje mnie tak samo, więc coś w tym jest
Ja macham, a ostatnio nawet przepuszczalem jedna Alfe 156 SW bo chciala skrecic sobie w lewo, a byl duzy ruch, wiec zatrzymalem sie zeby mogla przejechac
za to wczoraj zjedzajac z bochenskiego w katowicach na autostrade w strone krakowa, mijalem czerwona 156SW, kierowca kiwnal glowa, ja juz niestety nie zdazylem bo bylem zajety zakretami
wiec pozdrawiam serdecznie Kolege
też Cię pozdrawiam Gonzo
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
No to się teraz wkurzyłam!
Jeżdżę czarną 156 na olszty ńskich numerach, bez żadnych klubowych podkładek i macham jak głupia do każdej nadjeżdżającej alfy. Do tej pory były ze dwie reakcje: zeszłym latem w Olsztynie pan z czarnej warszawskiej 156 odmachał mi z wielkim uśmiechem !!!!!!! i pod Nidzicą na krajowej siodemce Pani z czerwonej chyba 155-tki.
To skandal! Piszecie, że 1) nie odpowiadają kobiety i 2) kierowcy m.in. 156 -tek.
To co powiecie o moim przypadku?W późnych godzinach popołudniowych 15 maja w Warszawie na rondzie Dmowskiego chciałam pomachać Panu w czarnej 156, ale ten zamiast mnie pozdrowić to chamsko zajechał drogę. Wykorzystał chyba inne numery rejestr.
Ja macham, a ostatnio nawet przepuszczalem jedna Alfe 156 SW bo chciala skrecic sobie w lewo, a byl duzy ruch, wiec zatrzymalem sie zeby mogla przejechac
tez mialem podobna sytuacje tylko ze 146 i kierowca pokazal mi <ok>
Czyżby coś się ruszyło . Po dłuuuuuuugich tygodniach machania i mrugania bez rezultatów wreszcie coś pozytywnego, pozdrowienia dla Pana z czerwonej 145 którą minąłem w poniedziałek na Piastowskiej pomiędzy 15-ą a 16-ą, oraz Pana z czarnej 147 z którym mijałem się jakieś 55 minut temu na Stawowej .
Od razu lepiej mi się zrobiło bo zaczynałem już wątpić czy to machanie i mruganie ma jakiś sens.
A ja dziś szedłem na piechotę i jechała Alfa (adamodg w środku) machałem i mi odmachał haha
Widać u Was (Śląsk i Zagłebię: czytaj Hanysy i Gorole) lepiej to funkcjonuje, a u nas jakaś lipka, podrukuję se trochę ulotek chyba i zacznę bój "miłośnicy vs. posiadacze"
U mnie już jest coraz lepiej, już nawet kobiety zaczęły odwzajemniać pozdroewienia i starsi panowie. Dzisiaj z rana samego na dobre rozpoczęcie dnia czerwona 145 mi mrugnęła, pozdrawiam kierowcę jeśli czyta to forum.
A ja dziś szedłem na piechotę i jechała Alfa (adamodg w środku) machałem i mi odmachał haha
Widać u Was (Śląsk i Zagłebię: czytaj Hanysy i Gorole) lepiej to funkcjonuje, a u nas jakaś lipka, podrukuję se trochę ulotek chyba i zacznę bój "miłośnicy vs. posiadacze"
ee zależy na kogo trafisz, jak chciałem wyjechac z parkingu po koncercie na stadionie śląskim to grzecznie włączyłem migacz bo widze że jedzie 156 ale mnie nie wpuściła, dopiero pan z rovera był lepiej nastawiony... A na trasie strasznie mało alf, a jak były to i tak nie było żadnej reakcji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum