hmmm...smutne...ale ja tą tradycje będe kontynuował...
Pozdrawiam Alfistów na Naszych Polskich drogach
Jak będziesz widział czarną 33 na poznańskich blachach to machaj śmiało, napewno odpowiem
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-06, 11:54
ja jestem pan w krawacie i macham jak głupi
ale w Szczecinie nie jest lepiej... ostatnio zaparkowała przy mnie czarna 146 i koleś wyszedł, podnosi maskę i coś luka. Więc podchodzę i pytam się, jako porządny Alfista, czy może coś pomóc...
Jego spojrzenia długo nie zapomnę myślałem że ucieknie, nawet nic nie odpowiedział na moje pytanie tylko spojrzał jak na złodzieja czy rabusia. Speszony odszedłem hehe
ego spojrzenia długo nie zapomnę myślałem że ucieknie, nawet nic nie odpowiedział na moje pytanie tylko spojrzał jak na złodzieja czy rabusia. Speszony odszedłem hehe
Kolego to on powinien czuc się speszony...bo to on wyszedł na osła ...nieświadomie ale zawsze hehe...
Widać koleś nie wie czym jeździ...pewnie kupił Alfę bo akurat mu się pod rękę nawinęła na Allegro i miała przystepną cenę...
Ale są jeszcze ludzie którzy, Alfa Romeo zawsze piszą dużą literą
Pozdrawiam
_________________ Ale jutro będę trzeźwy, a pani, madam, nadal będzie brzydka.
Winston Churchill
Do Bessie Braddock, która oskarżyła Churchilla o to, że jest pijany.
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
witam
ja mrugam jak sobie przypomnę , ale zawsze staram sie odpowiedzieć na pozdrowiena. Raz jednak wyjeżdżając z Krynicy - przełom styczeń luty - wyjeżdżałem z zakretu i z przeciwka kolega w czarnej ( chyba ) 164 mi mrugną i niestety nie zdążyłem odpowiedzieć ,za co anonimowego kolege przepraszam poprzez to forum . nie odpowiedziałem nie dlatego , że go zlałem tylko jakoś tak te metry szybko mi z pod koł uciekały , i jak się skapnąłem to już go minałęm. jeszcze raz sorys .
pozdrawiam
Ja ostatnio mrugam, macham do wszystkich Alf jak gupi jakis, i czasem ktos odpowiada Ostatnio machalem w Legnicy do 164 z dwoma paniami na pokladzie, i zauwazylem usmiech na od pan Mysle ze tak jak wirus Alfa sie rozprzestrzenia, tak samo mozna pozdrownieniami zarażać
dzisiaj w centrum mikolowa mrugnalem siwatlami, machnalem reka Panu w 155
kiwnal glowa ale byl chyba troche zdziwiony (jakby sie zastanawial czy ja go znam )
Niestety to zaczyna robić się śmieszne, bo alfa staje się coraz bardziej powszechnym samochodem. Rok temu ciężko było spotkać, a teraz każdego dnie widzę jakąś alfę, z której nikt mi nie macha. Zwyczaj przeminie jak pozdrowienia golfiarzy.
U mnie to samo bardzo dużo Alf się pojawiło jak ich pozdrawiam to paczą rozglądają się na boki i nic z ich strony.
Dzisiaj jak pozdrowiłech jednego gościa z 146 to patrzył na mnie jak na idioty
Jezeli w Wawie lub okolicach natkniecie sie na grafitowa 156 na hiszpanskich blachach nie wahajcie sie ani chwili i mignijcie swiatlami. Jak nie zauwaze trabic
pozdrowienia dla wlascicieli dwoch alf:
czarnej 145 1.4boxer z napisem na tylnej szybie "kochamobile" za ktora jechalem ulica sokolska az do placu wolnosci w katowicach wczoraj kolo 16,16:30
troche mnie to podnioslo na duchu podczas rozstania z moja bella(jest na warsztacie)...
srebrnej GT o rejestracji SK 99472 za ktora jechalem od awfu do placu wolnosci tez w katowicach
ladna niunia, malo spotykana, wyglada fenomenalnie
jak spotykam alfe na drodze to zawsze to wywoluje usmiech na mojej twarzy i jakos lepiej mi sie jedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum