Nie wiem napewno, ale wczoraj (26-go sierpnia) na trasie między Warszawą a Sochaczewem mijałem Srebrną 156 z klubowymi ramkami. Jeśli się nie pomyliłem to przyznawać mi się kto tam jechał
A co do Siewierza to mam tam rodzinę i często bywam, mam nadzieje że kiedyś sobie pomachamy.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Ostatnio zmieniony przez Emenems 2007-08-27, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
ANN, malo wazne jak Cie zobacze w Zorach to napewno zyczliwie bede pozdrawial
no prędko to raczej nie nastąpi,
będę Was omijać szerokimi objazdami:) póki nie zrobicie sobie tej kanalizacji, na której zostawiłam przednia zawieche, jak i ronda rozkopanego na pól miasta:)
pozdrawiam i już cichutko bo zmieniamy temat postu:)
_________________ "A przede wszystkim.... Czy Twój samochód ma duszę?"
Hehehe... Ogólnie z podrawianiem to fajna sprawa i to szczególnie w tej głupiej Polsce gdzie każdy tylko patrzy z pod oka. Zwyczaj piękny - się przyłączam. A żeby nie było wątpliwości, że chodzi o "pozdrowienie" poczas pozdrawiania to może by tak na hologeny się umówić?
Ostatnio zmieniony przez nowakooowski 2007-09-02, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
A ja ostatnio wyskoczyłem na Solinę.I co?? Macham,mrygam,żona się podśmiechuje,a tu nic!Nikt z 5 sztuk spotkanych na trasie ani be,ani me,ani kukuryku!Ja zrozumiem jak Bellę prowadzi kobitka.One wszystkie sa bardziej skupione podczas jazdy,ale chopy Forumowych ramek nie widziałem,ale tablice były z całej Polski.I co z tym zrobić
ahh jak dzisaj jechalismy na tor do fiata cala kolumna to nawet stary dziadek nam mrygal swiatelkami ale to pewnie dlatego ze nigdy nie widzial po drodze tyle alfek jednoczesnie
Pewnie dlateog, że dużo Alf, mało Alfisti
Ja tam zawsze mrygam, albo macham, zależnie od kierunku jazdy
Pozdrawiam,
Kuba
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-06, 08:35
Ja wczoraj znowu wyszłam na idiotkę...
Jechałam przez Leszno. Jedzie Alfa z naprzeciwka... macham - nic.
Druga. Macham - nic.
Trzecia - nic.....
Podjeźdżam do świateł... przede mną nowa 147, a w niej babka.
Droga dwupasmowa, więc za krzyżówką ją wyprzedziłam, a podczas wyprzedzania macham, usmiecham się, oglądam znacząco jej Alfinkę.... zero reakcji
Po wyprzedzeniu pomigałam jej kierunkowskazami lewo -prawo: nic.
Awaryjne - nic.
Zwężka na drodze. Myślę sobie - przeczyta chociaż adres na podkładkach, więc przyhamowałam, aby mogła odczytać napis.... nie tak drastycznie, żeby spowodować zagrożenie, ale wystarczająco, aby mogła przeczytać... OBTRĄBIŁA mnie i zaczęła wyzywać....
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-09-06, 08:36, w całości zmieniany 2 razy
wera, hehehe to żeś się na pozdrawiała
W Lesznie teraz będą uważać na srebrną GTV
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Niestety chyba najwieksze prawdopodobienstwo ze ktos nam odmacha czy mrugnie swiatlami byla na zlocie kiedy jechalismy cala kolumna bo w tedy nawet stary dziadek jadacy z naprzeciwka mrugal swiatlami.
Ale za to jak jechalismy z Pszczyny do Bielska do naszej 6 samochodwej kolumienki podpial sie jakis dziadek na 7 dmego i z tego miejsca chce pozdrowic tego pana
wracając ze zlotu (lejek20, piotriix, phantom71) w okolicach Tomaszowa Maz. ładnie machali i mrugali z odwzajemnieniem uzywałem światełek i klaksonu.
Bardzo miło
Wysłany: 2007-09-10, 07:54
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A taki jeden Pan w czarnej 156 mi dzisiaj pomachał
Ostatnio coś się zmienia ku lepszemu, w sobote na Hetmańskiej Pan w srebrnej 156 pierwszy do mnie pomachał.
IK@R_1886
Ja jak ze swojej 156 macham do innych to zero reakcji.
Machaj , machaj trud zostanie nagrodzony
IK@R_1886
Kolo przejazdu kolejowego na chojnach przy jednostce wojskowej (osiedle przy pabianickiej) pomachał mi kierowca bordowej 166 - pierwszy! Nie doszukalem sie ramki klubowej, chociaz moze za szybko jechalem i nie dostrzeglem. Jakis tydzien temu...
Ostatnio zmieniony przez Siekier 2007-09-10, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum